Tervetuloa tietokoneita ja internetiä käsittelevän blogimme pariin! Tässä blogissa tutustutaan kaikkeen siihen, mitä netistä löytyy. Tutustumme myös netin varjopuoliin, jotka kannattaa ottaa vakavasti, jos netinkäyttö on sinulle tärkeää ja jos käytät nettiä paljon.

Millaiset aiheet ovat sydäntämme lähellä?

Tietokoneisiin ja netinkäyttöön liittyvät teemat ovat meidän pääalaamme. Näitä aiheita käsitelläänkin tässä blogissa monesta erilaisesta näkökulmasta käsin – eikä aivan ruusunpunaisten silmälasien läpi, vaan keskitymme kertomaan siitä, millaisia vaaranpaikkoja netinkäyttäjä surffailun aikana voi kohdata.

Netistä löytyy vaikka mitä ja tarjoammekin vinkkejä, joiden avulla voit tehdä hyvät kaupat netistä löytyvissä verkkokaupoissa ja osaat varoa konnankoukkuja, joita on viritetty ympäri nettiä. Vaaleanpunaisiin unelmiin ei netissä kannata uskoa, sillä netistä löytyy monenlaisia yllättävän aidoilta tuntuvia huijausyrityksiä, kuten olemattomien koiranpentujen myyntiä tai katteettomia lupauksia antavia sydäntensärkijä-casanovia, jotka voivat rahojesi lisäksi vielä viedä sydämesikin. Blogistamme kannattaakin lukea aihetta käsittelevä artikkelimme ja varoituksen sanat kannattaa ottaa todesta. Turvallinen netinkäyttö on teema, joka on erityisen lähellä sydäntämme ja toivottavasti myös lukijoidemme sydämiä!

Esittelemme blogipostauksissamme myös pilvipalvelut, jotka ovat suosiossaan jo melkoisen korkealla. Pilvipalveluista on hyötyä monin tavoin ja näistä voit lukea lisää jutustamme. Ellet ole vielä kokeillut pilvipalveluita, on jo korkea aika! Esimerkiksi loistava pilvipalvelu Google Drive on käytettävissäsi maksutta. Drivesta jos mistä on hyvä aloittaa pilvipalveluihin tutustuminen.

Monenlaiset lukijat ovat tervetulleita blogimme pariin

Blogimme on suunnattu hyvin monenlaisille lukijoille ja toivotammekin kaikki aiheesta kiinnostuneet lukijat tervetulleiksi nauttimaan ja oppimaan postauksistamme. Toivomme, että onnistumme toimimaan inspiraation sekä tiedon lähteenä ja että artikkelimme lisäävät nettisurffailun turvallisuutta sekä mielekkyyttä. Toivomme myös, että tarjoamamme vinkit ja tieto innostavat sinua tutustumaan aiheeseen syvemminkin.