Entistä enemmän viihdettä suoraan kotiin netin kautta!

Netti on tuonut viihteen ystäville huimia mahdollisuuksia. Nykyään monenlaista viihdettä on mahdollista saada suoraan kotiin vain muutamalla klikkauksella.

Nauti elokuvista ja tv-sarjoista omalla kotisohvallasi

Esimerkiksi elokuva- ja tv-tarjonta on netin ansiosta entistäkin laajempi – ja mikä parasta, ne ovat saavutettavissa netin kautta vain parilla klikkauksella. Erilaiset suoratoistopalvelut, kuten Netflix, ovat nykyään todella suosittuja, ja jos suoratoistopalvelun lisäksi käytössä on myös VPN-palvelu, niin viihteen suurkuluttajan ulottuvilla ovat jopa US Netflixin kaltaisten palveluiden viihteen aarreaitat.

Suoratoistopalveluiden ansiosta viihteen kuluttaminen ei ole enää aikaan ja paikkaan sidottua. Tämä sopii hektiseen elämänrytmiin tottuneelle viihteen kuluttajalle, joka on tottunut kuluttamaan viihdettä tiukasti omin ehdoin.

E-kirjat tarjoavat näppärää lukuviihdettä

Netin avulla myös e-kirjat ovat vain parin klikkauksen päässä juuri silloin, kun lukuinto iskee. Sellaiset palvelut kuin Bookbeat ovat mullistaneet kirjatarjonnan, mikä on ollut ilouutinen todellisille lukutoukille. Toki kaikkia kirjojen siirtyminen näin voimakkaasti sähköiseen muotoon ei ole miellyttänyt, vaan moni lukutoukka arvostaa aivan erityisen paljon aidon paperisen kirjan tuntua ja sen lukemisesta sekä selailusta nauttimista.

Jos matkustelet ja luet paljon, huomaat kuitenkin pian, kuinka näppäräksi e-kirjoja tarjoavat palvelut tekevät kirjojen mukana kuljettamisen. Tällaisen palvelun ansiosta sinun tarvitsee ottaa mukaan vain kännykkäsi tai muu älylaitteesi, johon on asennettu e-kirjoja tarjoava palvelu, ja pääset käsiksi satoihin erilaisiin teoksiin. Voit siis unohtaa ajat, jolloin painavia kirjoja tarvitsi raahata mukana, jotta loman aikana olisi saanut edes jotakin suomenkielistä luettavaa – puhumattakaan siitä vaivasta, jota joutui näkemään, jos halusi loman aikana lukea useamman kirjan.

Pelimaailman kansainvälinen luonne

Nykyään myös pelimaailma on netin ansiosta kansainvälistynyt ja laajentunut. Myös peleihin pääsee nyt käsiksi netin kautta riippumatta sijaintipaikastasi tai edes siitä mihin vuorokaudenaikaan pelihimo iskee. Pelaajille tämä on oivallinen uutinen, sillä nykyisin pelaamaan pääsee juuri silloin, kun pelaamiselle löytyy sopivasti aikaa ja kun pelihimo yllättää. Monipuolisten pelien helppo saavutettavuus onkin monen pelaajan mielestä yksi parhaista netin aikaansaamista muutoksista. Pelimaailma, kuten muukin viihdemaailma, on nimittäin nykyään aivan toisenlainen kuin joitakin kymmeniä vuosia sitten!