Kevätriemua!

Eräänä sunnuntaina, kun vielä hanki kantoi ja aurinko paistoi, käytiin kaverin kanssa parin tunnin lenkillä. Nappasin samalla koirista uudet rakennekuvat. Tianastakin sai vihdoinkin hyvän rakennekuvan! Tiana rakastaa kaverini bordercollieta ihan hulluna, se on luottanut elämänsä aikana samanlailla vain yhteen toiseen koiraan – äitini saksanpaimenkoiraan Riciin. Ihan mahtavaa, että nyt ihan naapurissa asuu noin hyvä koirakaveri. Käydään usein aamuisin yhdessä lenkillä ja koirat saavat riehua ja painia metsässä niin paljon kuin sielut sietävät.


5

5 Comments

  1. Upeat kuvat! Ihanaa, että ihan läheltä löytyy riehukaveri!

  2. Heips,
    sain vihdoin aikaiseksi kirjoittaa tuon linkkaa blogisi postauksen ja olit yksi parhaista : ) jos haluat voit käydä kurkkaamassa.. kirjoitin sen tänään (29.3) joten jos ei ole ylimpänä niin muutama postaus taakseppäin : )

    http://www.jellonat.blogspot.fi

  3. Tiana on aina yhtä kadehdittavan kaunis, mutta pakko sanoa, että ompa muute tosi nätti bortsukin! On tullut huomattua, että vaikka koira tulisi kaikkien kanssa toimeen, kyllä niilläkin on silti sellaiset omat bestiksensä 🙂

Vastaa

Your email address will not be published.

*

© 2018 Iltateellä

Theme by Anders NorenUp ↑


Fatal error: Allowed memory size of 41943040 bytes exhausted (tried to allocate 3072 bytes) in /home/sateinen/public_html/blogi/wp-includes/class-requests.php on line 146