Yöllinen räjähdys


”Moi kaikki! Mä vaihdoin viime yönä takkini! Urpo mutsi ei vaan tajunnut, että suunnittelin sitä, eikä se sitten oikein sumutellut mun boksia tarpeeksi. Mutsilla olikin tänä aamuna tosi kivaa keräillä mun vanhan nahan palasia ympäri boksia, mutta tiedätteks mitä! Sain kaikki pois ihan ite ja pääsin vielä seikkailulle mutsin kirotessa vieressä!”


0

2 Comments

  1. Hyvä, että koko nahka tuli kuitenkin luotua omin voimin! Sehän se olisikin ollut, jos olisi tarvinut alkaa kylpy- ja irrotushommiin. 😀 Meillä on vanhimmalla leopardigekolla ollut koko ikänsä nahanluontivaikeuksia sumutuksista huolimatta. Aina jää nahkaa varpaisiin ja yhdessä vaiheessa pitkään oli ongelmana myös sieraimet. :/

Vastaa

Your email address will not be published.

*

© 2018 Iltateellä

Theme by Anders NorenUp ↑


Fatal error: Allowed memory size of 41943040 bytes exhausted (tried to allocate 3072 bytes) in /home/sateinen/public_html/blogi/wp-includes/Requests/Cookie.php on line 186