Tammikuun aurinko

Kuusitoista astetta pakkasta, eilen satanut lumi ja aurinko paistaa. Tätä minä rakastan talvessa, lunta ja aurinkoa. Oltiin Tianan kanssa kaksi tuntia ulkona ja vaikka ensin pelkäsin pärjääkö se enää pakkasessa noin kauaa, niin Back on track -loimi ja Hurtan toppamantteli pitivät sen tarpeeksi lämpimänä. Lenkin alussa se nosteli tassuja masentuneen näköisenä ja mietin jo kääntyväni ympäri, mutta päästin sen juoksemaan vapaana ja tassujen nostelut loppuivat siihen.

Pakkanen kuitenkin kiristyy loppuviikkoa kohden. Huomenna luvataan Lahteen yli kahdenkympin pakkasia ja perjantaina jo yli kolmenkymmenen, joten täytyy keksiä aktivointia sisätiloihin. Ajattelin aloittaa uuden vuoden kunniaksi temppuhaasteen, 12 temppua 12 kuukaudessa. Saadaan vähän tekemistä Tianan kanssa!


1

1 Comment

  1. Nuo on minunkin lemppareita talvessa. ♥ Pakkanenkin on kiva, jos on kunnollinen eristys asunnossa. Meillä tulee kovilla pakkasilla kylmä sisään.

Vastaa

Your email address will not be published.

*

© 2018 Iltateellä

Theme by Anders NorenUp ↑


Fatal error: Allowed memory size of 41943040 bytes exhausted (tried to allocate 1280 bytes) in /home/sateinen/public_html/blogi/wp-includes/Requests/Cookie.php on line 292