Valkoinen marraskuu

Talvi tuli! Toivottavasti lumi ja pieni pakkanen pysyy huhtikuulle saakka. Ihastelin aamulla auringonpaistetta ja toivoin ehtiväni valokuvaamaan paisteeseen, mutta en ehtinyt. Oikeastaan muistin neljän aikaan metsässä, että eletään marraskuun puolta väliä eikä valoa vaan riitä hyviin kuviin. Kävelin sitten koirapellolle kirkkaan taivaan alle, mutta pellolta juoksikin tottelematon saluki tielle tervehtimään ja jolkotteli jonkin aikaa meidän perässä välittämättä omistajansa huudosta. Ei menty siis pellollekaan.

Vaikka valokuvat jäikin ottamatta, niin kuuden kilometrin lenkki pienessä pakkasessa teki hyvää molemmille. Lumi tekee maisemasta valoisan ja niin kauniin, mutta retkiteistä vähän raskaammat kävellä. Nyt on hyödynnettävä nuo ihanat lenkkipolut, kun ei ole vielä tehty hiihtolatuja ja kielletty niiden vuoksi kävelyä. Latujen tulon jälkeen ainoa lenkkimaasto meille on metsä, ellen uskalla lähteä Tianan kanssa asfaltille. Pehmentäähän se lumi jonkin verran tietä, mutta koiran pitäisi pystyä ravaamaan vierellä mun kävelytahdissa. Se ei vielä onnistu enkä halua fleksin kanssa lähteä ihmisten ilmoille.

1

1 Comment

  1. Nyt tuli tännekin viimein lunta sen verran, että se narskuu jalkojen alla. Ihan parasta ♥

Vastaa

Your email address will not be published.

*

© 2017 Iltateellä

Theme by Anders NorenUp ↑


Fatal error: Allowed memory size of 41943040 bytes exhausted (tried to allocate 12288 bytes) in /home/sateinen/public_html/blogi/wp-includes/Requests/Cookie.php on line 298