Hurtta frost jacket

Hurtta frost jacket

En kadu yhtään, että ostin tuon syystakin Lahti KV:stä heräteostoksena. Se on just oikean kokoinen, pitää jonkun verran sadetta ja on juuri sopivan lämmin näille ilmoille. Hyvän näköinenkin vielä! Siinä on myös sen verran hyvät heijastimet, ettei tarvitse ostaa heijastinliiviä. Jonkun valon voisin kyllä hankkia, olen miettinyt raaskisinko törsätä Orbilociin… Tutulla se kyllä tippui metsään ja se pelottaa. Tosin mitkään noi halvemmat valot eivät ole kestäneet meidän käytössä eikä edellisiltä talvilta ole jäänyt yhtäkään ehjää jäljelle, joten en haluaisi ostaa taas sekundaa.

Onko teillä kokemuksia Orbilocista? Mikä valo on ollut paras?

0

9 Comments

 1. Täältä löytyy Orbiloc! En enää kyllä palaa niihin pikkuvilkkuihin… Liian monta hajonnutta ja hukkunutta, ei enää kiitos! Hyvin pysyy Orbiloc tarrallakin valjaiden kahvassa! Tuo on tosin se vanhempi malli, en tiedä, että millaiset kiinnityssysteemit siinä uudemmassa on? Mutta voin kyllä suositella, kestää ja näkyy! 🙂 Mä otin sinisen, koska se oli jonkun testin mukaan noista parhaiten näkyvimpiä. Ja sopi sattumalta vielä kivasti valjaiden väriinkin 😀

  • Kirsi

   3.11.2016 at 12:07

   Olikohan siinä uudessa mallissa tarraa? En muista yhtään! Ainakin sellainen kuminen kiinnityslenkki siinä on, minkä pysyvyyttä olen vähän epäillyt. Itse valoista oon kuullut kyllä niin paljon hyvää, että on se varmaan pakko ostaa ja kokeilla. Niin paljon mekin kuitenkin pimeällä kävellään, että välillä ihan hävettää kulkea pimeänä vielä mustan koiran kanssa.

   • Vanhassa oli tarranauha ja sellainen muoviklipsu. Googletin uuden mallin ja siitä näkyy tarra jääneen pois :/ Sopii suoraan kapeaan nauhaan/pantaan tai sitten kumilenkillä kiinni. Mutta voihan niihin lenkkeihin jonkun oman kiinnityksen tuunata.. Mutta se valo on kyllä hyvä! Mulla oli aluksi siinä jopa pieni teipinpala päällä, kun oli niin kirkas ja koira osoitteli sillä naapurin ikkunoista sisään 😀 <3

    Mutta kannatta ostos mun mielestä! Ei saa kulkea pimeänä! 🙂

 2. Orbilocit ei kyllä näy kunnolla joka suunnasta. Välillä on koiran pää edessä tai sitten hukkuu turkin sekaan. Parempi on semmoinen led-panta joka varmasti näkyy ihan kaikkiin ilmansuuntiin oli koiran pää missä asennossa tahansa.

  • Kirsi

   11.11.2016 at 17:38

   Se on kyllä ihan totta! En vain itse välitä noista valopannoista yhtään, kikkailen mieluummin yhden valon kanssa.

 3. Mun fb-seinällä oli juuri asiasta keskustelua kun minä ja muutama muu epäili näiden valojen tehokkuutta hintaan nähden. 🙂 Päädyin ostamaan valot omille koirille, koska useampi monen koiran omistaja suositteleli nimenomaan orbiloceja.
  Mun koirilla on niin ohuet pannat, että saan pujotettua valot muoviosista kiinni pantaan, mutta voi olla että pitää keksiä joku muu systeemi myöhemmin. Kuminauhat tuntui aika heppoisilta ja varmaan haurastuvat aika nopsaa pakkaskeleillä.

  Kiva takki Tianalla!

  • Kirsi

   11.11.2016 at 17:20

   Niin monet ovat kehuneet nimenomaan orbia, että kyllä mäkin sen sitten ostin. Kiinnityssysteemi ei ole maailman kätevin, mutta vaikuttaa pitävältä. Saas nähä haurastuuko noi kumilenksut pakkasilla, meidän käytössä ei paranis haurastua. 😀

 4. Onpa kivannäköinen! Mie odotan sitä kun tulee ihan kunnolla lunta maahan ja saa pukea talvitakin eikä tarvi palella syystakissa. 😀 Ihana kun tulee pakkanen ja lumi ja talviaurinko on jotain niin piristävää!

Vastaa

Your email address will not be published.

*

© 2017 Iltateellä

Theme by Anders NorenUp ↑


Fatal error: Allowed memory size of 41943040 bytes exhausted (tried to allocate 3072 bytes) in /home/sateinen/public_html/blogi/wp-includes/Requests/Response/Headers.php on line 43