Kiipeilypuu suoraan Transylvaniasta

Mahtavaa Halloweenia!! Halloweenin kunniaksi kuva Draculan linnasta. Tiedättekö sen tunteen, kun on pitänyt kuvata jotain jo monta päivää ja sitten vihdoinkin kun siihen on aikaa, on säkkipimeää? Pimeydestä huolimatta päätin nyt vain viimein ottaa kuvan tuosta uudesta kiipeilypuusta ja siinä se nyt on. Halpa laatu näkyi ja paukkui siinä vaiheessa, kun kiristin tuota ylintä tolppaa ja pienillä naisen voimillani onnistuin kiristämään mutterin kokonaan ulos tolpasta. Hetken yritin sitä mutteria raivolla työntää ja hakata vasaralla takaisin tolppaan, mutta lopulta luovutin ja nappasin vanhasta puusta tolpan. Vähän rosoisempi ja hitusen paksumpi se on kuin muut, mutta se on sentään tukevasti kiristetty. Melkein kadun sitä, kun menin tukemaan Zooplussaa enkä antanut rahojani esim. työpaikalleni, mutta onhan tuo nyt hemmetin hieno. Toivottavasti se nyt kestää edes pari vuotta.

Tämä viikonloppu on mennyt kokonaan Lahti KV:ssa. Livestriimatiin junior handler kehää eilen ja tänään Salpausselän kennelpiirin nuorisojaoston sivuille. Yllättävän moni kävi tsekkaamassa! Muita kehiä en sitten ehtinytkään seuraamaan. Olisin eilen halunnut nähdä hoffit, mutta aikataulu ei antanut myöten. Mutta shoppailtua tuli kuitenkin! Ostin Tianalle syystakin ja itselleni uuden avaimenperän ja Berran treeniliivin. Eihän mulla ole koiraakaan, minkä kanssa voisi treenata, mutta ei se mitään… Ehkä ensi vuonna. 😀 Liivi lähti niin halvalla, että oli pakko ostaa. Ja uskon, että tuolle on käyttöä treenien ulkopuolellakin. Rakastan taskuja, joten varmasti tuolle taskutaivaalle on käyttöä ihan tavallisilla metsälenkeilläkin.

Yritän saada otettua noista ostoksista kuvaa vähän valosammalla! Nyt on taas ulkona säkkipimeää, nyyh. Toivottavasti ensi viikolla tulee lunta!

0

2 Comments

 1. Onpa hieno uutuuttaan kiiltävä puu! Meillä on pahvipuista katkennut niin monet tolpat, ettei meille enää tule kuin täyspuisia. 😀 Ilmeisesti moni muu on samaa mieltä, sillä Zooplus on laajentanut täyspuuvalikoimaansa. Kivaa kun sieltä saa nyt myös Pet Funin puita! Zooplussan toimituskulut sen 0 € tietyn summan jälkeen ja Pet Funilta suoraan tilattuna toimituskulut olisi vähintään 40 €. 😀 Toki Zoon valikoima ei ole vielä Pet Funin veroinen, mutta tosi kivoja siellä näyttää jo olevan. Ihan vielä ei kuitenkaan luovuta noista nykyisistä pahvipuista, vaikka hitusen muutosta tulee joulun alla. 😉

  • Kirsi

   2.11.2016 at 23:37

   Mä en tykkää Zooplussaa tukea ihan sen takia, että tiedän mikä sen lafkan tarkoitus on… Ei tosiaankaan saada voittoa myynneistä vaan nostaa emoyhtiön pörssiarvoa. Ne ovat kuulemma jopa yrittäneet myydä sitä, mutta kukaan ei halua sitä ostaa, kun tuotteiden hinnat pitäisi nostaa normaaliin tasoon ja siinä vaiheessa häviäisi asiakkaat. 😀 Sen vuoksi siellä on niin halpaa. Tosin vaikka olisikin tavallinen kauppa, niin mieluummin mä suosin suomalaista. Nyt pienessä kaupassa työskentelevänä on tullut muutenkin vasta tajuttua kuinka tärkeää se omien lähipalveluiden tukeminen oikeasti on.

   Mut joo, tämä saa olla nyt viimeinen pahvilinna. 😀

Vastaa

Your email address will not be published.

*

© 2017 Iltateellä

Theme by Anders NorenUp ↑