Joulu tuli aikaisin

Kuningaspyton ghi lesser

Pikapäivitys, kun eläintarha kasvoi uudella jäsenellä! Tätä kaveria olenkin jo hetken aikaa odotellut, kun ei meinannut ruoka maittaa yhtä nopeasti kuin muille sisaruksille. Ystäväni haki tämän siskon jo aikaa sitten, joten olen vain odottanut kuumeisena että saisin omani jo kotiin! Tämä pikkupoika on myös kuningaspyton, väritykseltään ghi lesser.

Jatkan Buffy-nimiteemaa, tämän nimeksi tuli Angelus. Jätkällä on ollut aika stressaava päivä tänään ja sillä on kaikenlisäksi nahanluonti lähellä, joten en alkanut punnitsemaan tai ylipäätään ottamaan enempää kuvia. Ne ehtii myöhemminkin. Mutta upea se on, olen aivan rakastunut. Ja vähän jopa sihisi, kun otin sen pakasterasiasta pois! Taitaa olla vähän enemmän luonnetta kuin Spikella.

1

4 Comments

  1. Apua miten upea, onnea uudesta perheenjäsenestä! <3

  2. Näyttääpä se kuvassa valtavalta! Vaikka aika pieni sen pitää olla, jos mahtuu pakasterasiaan, vaikka toki niitäkin on erikokoisia. 🙂

    • Kirsi

      10.10.2016 at 22:26

      Pieni se on, usko pois! En ole vielä punninnut, mutta uskon vahvasti painoa olevan vähemmän kuin 200 grammaa 😀

Vastaa

Your email address will not be published.

*

© 2017 Iltateellä

Theme by Anders NorenUp ↑