DIY: Onkilelu

Pitkän aikaa on pitänyt ostaa uusi onkilelu vanhojen ja rikkimenneiden tilalle. Eilen flunssaisena sohvalla maatessa mietin, että voinhan mä sellaisen tehdä itsekin. Tänään oli vähän parempi olo, joten olihan se idea sitten toteutettava heti aamusta.

Eikä siinä kauaa mennyt väkertää! Keppi on jäänyt edellisestä onkilelusta, joten se löytyi laatikon pohjalta. Myös traktorin alle jääneen fasaanin sulat olivat laatikossa odottamassa käyttöä, tosin saishan noita sulkia askartelutarvikeliikkeestä (tai kerättyä metsästä). Kepin voisi myös tehdä vaikka koivun oksasta tai kukkakepistä.

Naruna käytin mustaa helmilankaa, se ja messinkinen korunosa löytyivät Sinellistä. Ostin ne alunperin unisiepparin tekoa varten, mutta joutaa niistä osa tähänkin käyttöön.

Pursotin korunosiin vielä pikaliimaa ja sittehän lelu olikin jo valmis! Minusta siitä tuli varsin hieno ja kissoillekin se kelpasi. Paitsi Damonille.


0

2 Comments

  1. Upea ja näyttää tosi houkuttelevalta! 🙂 Tuo on tosi kiva kun aitoja sulkia pystyy ostamaan tarpeen tullen liikkeistäkin. Meidän paikkakunnalla ei myydä ja olinkin ihan huulet pyöreänä kun käytiin kerran läheisessä isommassa kaupungissa ja siellä oli askarteluliikkeessä pariakin eri kokoa aitoja sulkia. 😀 Silloin ei ollut tarve, joten en ostanut ja seuraavan kerran siellä vieraillessani ne olivat juuri loppu sillä hetkellä.

    • Kirsi

      25.9.2016 at 12:41

      Jos halvalla tahtoo päästä, niin metsästä keräämään! Ebaystakin taitaa saada ainakin fasaanin sulkia tosi halvalla, tosin tälläsenä ituhippinä en halua tietää miten ne sulat on kerätty…

Vastaa

Your email address will not be published.

*

© 2017 Iltateellä

Theme by Anders NorenUp ↑