Kong Cat Kickeroo

Ostin kokeiluun Kong Kickeroon Damonia ajatellen. Lelu osoittautui hitiksi! Meli on ainoa, joka ei siitä välitä. Damon hullaantui kissanmintun tuoksuisesta patukasta niin paljon, että naama oli ensimmäisen painihetken jälkeen aivan vaahdossa. Myös Muusa tykästyi – lussutti leluun reiän hetkessä… Odotin lelun olevan pikkuisen kestävämpi.

1

2 Comments

  1. Kong Kickeroo on huumetta. 😀 Täälläkin se oli tooooooooooosi iso hitti alkuaikoina, mutta nykyään se asustaa kaapissa ja viimeksi kun käytin sitä ulkona niin ei se kovin pitkää suosiota saanut harmillisesti. Nyt ostin kisuille Mustin ja Mirrin uutuustuotteen, joka on samantyylinen potkulelu (tosin kovempi keskeltä), mutta siinä on jotain uudenlaista ”huumetta”. 😀

    • Kirsi

      20.9.2016 at 21:47

      Tuo on vieläkin Muusan lemppari! Tosin on meno sen verran rauhoittunut, että uskallan jättää sen jo lattialle pelkäämättä Muusan tukehtuvan lelun sisälmyksiin… Damon on leluun jo vähän kyllästynyt (pirun katti, kun mikään ei meinaa kelpaa!). Täytyykin tsekata toi Mustin ja Mirrin uutuus! Tosin nykyään, kun on töissä kilpailijalla niin ei meinaa omatunto kestää käydä muualla 😀 Ja meidän liikkeen hyllyssä on uskomattoman hyvä valikoima kissoillekin!

Vastaa

Your email address will not be published.

*

© 2017 Iltateellä

Theme by Anders NorenUp ↑


Fatal error: Allowed memory size of 41943040 bytes exhausted (tried to allocate 6 bytes) in /home/sateinen/public_html/blogi/wp-includes/Requests/Cookie.php on line 262