Kolme pientä sanaa

En uskonut tämän päivän enää tulevan, mutta sain Melin takaisin! Se on asunut äidilläni kaksi vuotta ja nyt, viimeinkin, sain ylipuhuttua äitini antamaan sen takaisin. Meli on lihonut mummolassa aivan järkyttäväksi ja hammaskivetkin on mentävä hoidattamaan pois, mutta se on kotona. Mun rakas Meliai on kotona.

Nyt alkoi taas totuttaminen raakaruokaan. Melin kohdalla se tulee olemaan vaikeaa, mutta yritetään edes! Samalla yritän boostata Muusan laihdutusta valitsemalla mahdollisimman vähärasvaisia lihoja ja aktivoimalla noita mahdollisimman paljon. Kissojen aktivointi- ja lelupostaus onkin työn alla.

1

2 Comments

  1. Oiii, ihanaa! ♥ Onnea kovasti ja tsemppiä laihdutuskuuriin! Meli on niin kaunis tyttö ♥

Vastaa

Your email address will not be published.

*

© 2017 Iltateellä

Theme by Anders NorenUp ↑


Fatal error: Allowed memory size of 41943040 bytes exhausted (tried to allocate 3072 bytes) in /home/sateinen/public_html/blogi/wp-includes/Requests/Cookie.php on line 228