Vähä meinaa ahistaa

DSC_1003

Ei minusta ammattibloggaajaa tulisi, niin vaikeaa tämä kirjoittaminen on välillä. Tämä viikko on ollut vähän raskas henkisesti. Ja oikeastaan myös fyysisesti, koska olen taas kipeä. Voisiko joku kertoa mitä pakuriteetä tai maitohappobakteereja mun pitää alkaa vetämään, etten olisi jatkuvasti kipeänä? Tai ehkäpä sittenkin pitäisi alkaa syömään rauhoittavia, kun stressihän se pahin vihollinen on. Ei sillä, tällä hetkellä on kaikki hyvin – edessäni on pizzaa ja kaapissa teetä niin paljon kuin jaksaa juoda. Huomenna tulee palkkakin, jee!

Palkka ei kyllä kauaa tilillä pysy. Keskiviikkona tulee fysioterapeutti kotikäynnille hoitamaan Tianaa ja 7.9. on varattu uusintakuvaukset Evidensiaan. Olen ihmetellyt tuon koiran läähättämistä ja tassujen nuolemista jo vähän aikaa, mutta en ole yhdistänyt niitä kipuun. Ennemminkin tylsistymiseen ja yhdessä välissä mietin ihan närästystäkin sohvan nuolemisen perusteella. Mutta nyt Tiana on alkanut peitsaamaan pidemmillä lenkeillä ja muhun iski ahdistus ja pelko. Että nytkö se painajainen sitten alkaa, kipulääkitys ja Cartrophen-piikit.

Alunperin mun suunnitelma oli kuvauttaa tuo uusiksi vasta ensi vuonna ja viedä se tämän vuoden puolella sterilisoitavaksi. Suunnitelmat kuitenkin muuttuivat enkä pysty olemaan enää epätietoudessa. Pakko saada tietää onko spondyloosi kehittynyt, onko lonkkiin tullut nivelrikkoa ja miltä näyttävät kyynärät tänä päivänä. Sain kuvauksiin ajan vasta ensi kuulle, koska haluan viedä tuon yhdelle tietylle ortopedille. Halusin kuitenkin tehdä jotain lisää nopeammalla aikataululla, joten otin yhteyttä erääseen Lahden alueella toimivaan fysioterapeuttiin ja sain ajan ensi keskiviikolle.

Muutaman päivän ajan olen vähentänyt liikuntaa minimiin (myös oman flunssani vuoksi) ja lopetin myös seuraamisen treenaamisen jumien pelossa. En ole nyt huomannut lainkaan tassujen nuolemista, en sohvan nuolemista enkä myöskään läähättämistä. Tiana on myös nyt ravannut nätisti lyhyet, muutaman kilometrin, lenkit. Kunnon lenkille (6-8km) en uskalla lähteä lainkaan ennen fyssan käyntiä, torstaina tuo alkoi peitsaamaan jo muutaman kilometrin kävelyn jälkeen.

Jospa se kuitenkin olisi vaan jumissa.

0

2 Comments

 1. Joko D-vitsku ja sinkki on aktiivisessa käytössä virallisia suosituksia isommalla annostuksella? 🙂 Niistä, etenkin D’stä voisi löytyä apu.

  Kurjaa, että Tiana oireilee! 🙁 Tsemppiä kuvausodotuksiin, mutta onneksi Tiana saa ensihoitoa, niin varmasti rauhoittaa sekä sinua että koiraa. 🙂 Toivottavasti selviää mikä oireet aiheuttaa.

  • Kirsi

   23.8.2016 at 21:09

   Fyssa suositteli B-vitskua ja ite oon lukenut c-vitamiinista, mutta mihis nuo d ja sinkki auttavat nivelvaivoissa? Täytyy perehtyä! Ajattelin ainakin tuota beetä ostaa, joku sellanen purkki mitä voidaan syödä yhdessä koiran kanssa (kun iteki syön kasvisruokavalion takia) 😀

Vastaa

Your email address will not be published.

*

© 2017 Iltateellä

Theme by Anders NorenUp ↑