I choose you, Canon!

Vain nämä lenkkipolut, aurinkoiset kesäillat ja Pokemon GO saa mut lähtemään vielä yhdeksän tunnin työpäivien jälkeen kunnon lenkille. Olen päivittäin katsonut kirjahyllyssä seisovaa kameraa, miettinyt että pitäisi kuvata ja sitten en saa aikaiseksi kuitenkaan. En muka ehdi. Oikeasti en viitsi, kun ei oikein meinaa inspaa ja Pokemonien metsästys ja munien kehitys on nyt tällä hetkellä tärkeämpää (Lv16 ja Instinct!!).

Tänään päätin kokeilla kompromissia ja otin kameran ja 50 millisen mukaan lenkille. Ajattelin, että ei se ainakaan olalla paljoa paina vaikken käyttäisikään. Kävikin niin, että jäin kuvaamaan tuolle läheiselle pellolle ja kävely ja Pokemonien metsästys jäi tältä illalta siihen.

Hirveästi kuvia jäi odottamaan muokkausta, mutta mennään nyt näillä kahdella. Varustepostauskin pitäisi tehdä ja sitä varten pitäisi viedä Damonia ulos uusissa valjaissa, että saisi niistäkin vähän kuvia. Mutta sen vaan sanon, että nyt on äijällä makeet valjaat!

0

2 Comments

  1. Upeita tunnelmallisia kuvia taas! ♥ Mua harmittaa kun aika ei meinaa riittää poksuille, lähinnä pelaan työmatkojen aikana eikä siinä kovin nopeaa pääse kehittymään. 😀 Salien tasoille on vielä paaaljon matkaa. Lv 10 Mystic. 🙂

    • Kirsi

      28.7.2016 at 20:01

      Täälläkin salit on täynnä yli 1500cp:n Pokemoneja, joten matkaa niihin on vielä mullakin! 😀

Vastaa

Your email address will not be published.

*

© 2017 Iltateellä

Theme by Anders NorenUp ↑