Punainen valo

Mun on pitänyt kirjoitella jo monta päivää, mutta en vaan ole kiireiltäni ehtinyt ja nytkin yhdeksän tunnin työpäivän jälkeen painaa sellainen väsymys, ettei tästä kirjoittamisesta meinaa tulla sitäkään vähää. Sen verran on kuitenkin tultava hehkuttamaan, että löysin viimein kissoille kunnon laserlelun! Onnea on olla eläinkaupassa töissä, kun bongaa hyllyistä aina kaikkea kivaa. Ehkä vähän liikaakin kaikkea…

Mutta tätä Beezteesin laseria on nyt suositeltava, koska siinä on a) kunnon punainen piste, joka b) näkyy kirkkaassakin valossa ja c) on turvallinen silmille. Uskalsin paketin lupaamana kokeilla omaan silmääni enkä sokaistunut.

Jos nyt siis Damonin energiaa ja Muusan ylipainoa saisi vähän purettua. Eihän tuo laser kissoille leluna ole kaikkein parhain, kun ne eivät sen kanssa saa viedä saalisleikkiä loppuun saakka, mutta liikuntaa tuo kyllä antaa. Ja sitä mun kissat tarvitsevat! Saalistusleikkejä sitten leluhiirillä ja onkileluilla.

Näitä kuvia avatessa huomasin etten ole jakanut Damonin ulkoilukuvia vielä lainkaan, joten laitetaan ne nyt vielä tähän samaan! Uudet valjaat ovat kyllä seuraavana ostoslistalla, Vänttiset ehdottomasti.


0

1 Comment

  1. Onpa kivannäköinen laseri! 🙂 Mukavia leikkihetkiä!

Vastaa

Your email address will not be published.

*

© 2017 Iltateellä

Theme by Anders NorenUp ↑