Näihin kuviin, näihin tunnelmiin

Sony Xperia Z3 Sony Xperia Z3 Sony Xperia Z3 Sony Xperia Z3

Kyllä on kuulkaas ihana päivittää blogia, kun kaikki vaan toimii! Ei tarvitse odottaa minuutteja yhden sivun latautumista ja teemankin muokkaus sujuu kuin rasvattu. Toivottavasti pidätte uudesta ilmeestä! Vaihdoin siis webhotellin Suncometista Vvebhotellit.comiin vain ja ainoastaan WordPressin vuoksi. Olen ollut Suncometin tyytyväinen asiakas jo vuosia, mutta sen kaistat eivät vain riitä tämän WordPressin pyörittämiseen. Olette varmaan huomanneetkin, kuinka hitaasti sivusto lataa ja minulta loppui kärsivällisyys, kun artikkelin kirjoittamiseen meni aikaa tuhottomasti vain sen vuoksi, että yhden sivun lataaminen kesti minuutteja. Tämä uusi ulkoasu on ollut valmiina jo viikkoja, mutta en viitsinyt lähteä edes vaihtamaan sitä ennen palvelimen vaihtumista, kun koodien päivittämisessä olisi mennyt iäisyys.

Mutta nyt on palvelin vaihtunut ja kaikki pitäisi toimia! Olen tämän blogitauon aikana nauttinut kesästä ja kävelylenkeistä. Minulla on ollut vähän harjoittelemista arjen sujuvuuden kanssa, kun seisomatyön jälkeen pitäisi vielä koirakin liikuttaa. Luulin koulupäivien väsyttävän, mutta työpäivien jälkeen jalat ovat olleet niin muussina, että siinä ei hirveästi enää pysty lenkille lähteä vaikka kuinka haluaisi. Onneksi liike aukeaa vasta kymmeneltä, joten aamuisin ehtii käydä metsälenkillä.

Jalkasäryistä päätin syyttää lopppuunkäveltyjä lenkkareita, joten marssin viereiseen Sportiaan (mainostus, mainostus) ostamaan työkengät. Siellä olikin hyvät kesäalennukset juuri alkaneet ja kiristin kukkaron vöitä niin paljon, että ostin uusien työkenkien lisäksi myös Salomonin goretex-lenkkarit. Nyt kelpaa seisoa töissä, juosta lenkkipoluilla että kävellä metsäpoluilla kastelematta sukkia! Uudet työkengät ovat oikeasti myös auttaneet, niiden ostamisen jälkeen jaloissa ei tunnu oikeastaan enää mitään.

Taidankin tästä lähteä taas kävelemään näiden kuvien maisemiin. Ajatella, että Lahdesta löytyy näin ihanat lenkkipolut! Yksi ilta näin retkipolun viereisessä koivikossa kaksi hirveä syömässä. Kaksi hirveä!! Toljotin niitä yhtä ihmeissäni ku ne toljotti minua, harmi etten kuvaa ehtinyt saamaan ennen kuin hävisivät koivikkoon. Olen kuitenkin seitsemän vuotta asunut 250 asukkaan kylässä, josta lähin etäisyys kaupunkiin on 20 kilometria, ja olen täällä Lahdessa nähnyt enemmän eläimiä tämän yhden vuoden aikana kuin siellä koskaan. Ihan uskomatonta.

Sony Xperia Z3 Sony Xperia Z3 Sony Xperia Z3 Sony Xperia Z3

1

10 Comments

 1. Hienoja kuvia! Mistä polulta nämä kuvat siis ovat? 🙂

  • Kirsi

   2.7.2016 at 12:17

   Kiitos! Nämä kaikki kuvat on napattu Saksala-Renkomäki väliseltä lenkkipolulta/retkitieltä. 🙂

 2. Vau, ihan mahtava ulkoasu!! <3___<3 Aina tulee joku hetkellinen WordPress-kaipuu/inspis kun tätä sun blogia katselee.
  Ja nättejä kuviakin taas, hienot on lenkkimaisemat teillä siellä 🙂

  • Kirsi

   3.7.2016 at 12:45

   Kiitos!! Kyllä tää WP on vaan mun juttuni, niin paljon muokkausmahdollisuuksia ja kaikki on omassa kontrollissa. Ainoa mitä ikävöin Bloggerissa on seuraajat, niiden määrää oli kiva seurata. 😀

 3. Ihana ulkoasu!! Kumpa itsekin osaisi 😀 Oon joskus yrittänyt etsiä tuloksetta, että miten tollaisen ”bannerin” saa, joka venyy koko blogin leveydelle? Onko sulla heittää ohjetta, vaikkei nyt sama varmaan toimi bloggerin blogeissa…

  • Kirsi

   5.7.2016 at 19:42

   Samat koodithan ne on kaikkialla, jos vaan koodit on hallussa!

   background-size: cover;
   Cover-ominaisuus pakottaa kuvan skaalautumaan näytön leveydestä riippumatta koko ruudulle. Pienillä näytöillä taustakuva pienenee ja isommilla se suurenee, jonka vuoksi sen bannerin pitää oikeasti olla leveä (esim tuo mun banneri on 1600px leveä).

   Toinen vaihtoehto on tehdä toistuva taustakuva, ja laittaa se toistumaan vaakatasossa:
   background-repeat: repeat-x;

   Tuo Iltateellä-logo lehtikuvineen on erikseen tuossa taustakuvan päällä läpinäkyvänä png-kuvana. Silloin vaikka taustakuva menee huonoksi yli 1600px leveämmillä resoilla, niin tuo logon koko ja laatu pysyy vakiona.

   Toivottavasti ymmärsit jotain! 😀

 4. Aivan superupea uusi ulkoasu! ♥ Itsekin olen todennut, että kengillä on todella iso rooli jalkojen hyvinvoinnissa. Ihan eri tavalla jaksaa kun jalassa on hyvin tukevat ja pehmeät kengät. 🙂 Sen vuoksi tykkäänkin pitää juoksukenkiä lähes aina. Töissä ja kauppareissuilla yms. Harmi kun niiden kenkien väri ei sovi jokaisen vaatteen kanssa, jonka vuoksi välillä pitää vaihtaa tavallisiin kävelykenkiin. Niissä on ohut pohja, minkä vuoksi kivet tuntuu tosi helposti jalkojen alla ja kävellessä jalat tärähtelee epämukavasti. Sen jälkeen pitää taas entistä tyytyväisempänä juoksukenkiä. 😀

  • Kirsi

   10.7.2016 at 17:35

   Mullaki on jalassa aina lenkkarit! Ainoastaan kaupungille tai baariin lähtiessä heitän jalkaan vähän juhlavampaa (joskus jopa korkkarit), mutta muuten arkielämä menee lenkkareissa. Oon liian mukavuudenhaluinen miettiäkseni trendikkyyttä, etenkin jossain ruokakaupassa. 😀

 5. Aivan huikea ulkoasu! En tiedä kumpi vangitsee katseen pidemmäksi aikaa, lemmikkien vai taustan kuva. 😀 Ihana värimaailma.

Vastaa

Your email address will not be published.

*

© 2017 Iltateellä

Theme by Anders NorenUp ↑