Aitoja islantilaisia

_full

Kävin kuvaamassa tallin uudet islantilaiset. Yllä Samverji frá Grafarkoti, ”Sami” ja alla Rökkvi frá Sleitustöðum, ”Rökkvi”. Sain ratsastaa kuvauksien jälkeen Samilla ensimmäistä kertaa ja tykkäsin ihan hirveästi. Sillä on ihanat, lennokkaat askeleet!

_full (1)

Kuvasin Toresonin kotisivuille muitakin uusia kuvia, mutta en halua täällä julkaista ihmisten kasvoja (lue: en viitsi kysyä kaikilta erikseen lupaa julkaisuun). Eiköhän nekin näy tallin kotisivuilla tuota pikaa! Oli vähän jännää kuvata vauhtipätkiä ensimmäistä kertaa, kun en ole tottunut muutenkaan kuvaamaan muita kuin koiraa pienempiä eläimiä. Mutta ihan hyviä kuvia tuli, vaikka itse sanonkin!

0

4 Comments

  1. Upeat heposet! 🙂

  2. Ooo ihana tuo laikukas!

Vastaa

Your email address will not be published.

*

© 2017 Iltateellä

Theme by Anders NorenUp ↑