Kiire

IMG_6950

Paljon olisi kirjoiteltavaa, mutta jätän tämän tällä kertaa tähän. Melkein kahden kuukauden paaston jälkeen Spike on syönyt kahdesti! Jippii!

Ensimmäinen työviikko Faunattaressa on ohi ja olen todella tyytyväinen. Ihan hirveästi on vielä opittavaa suurin piirtein kaikesta mahdollisesta, mutta työ tekijäänsä opettaa ja ainakin on haastetta. Musta tuntuu, että olen jo näiden neljän päivän jälkeen oppinut enemmän jyrsijöistä ja matelijoista kuin koskaan ennen.

Eilen käytiin koirien kanssa treenaamassa kaveriporukan kesken ja siitä on kuvasaastetta tulossa. Huomenna Toresonille kuvaamaan issikoita, niistäkin siis kuvia tulossa. Tekemistä riittää siis liiaksikin asti!

0

2 Comments

  1. Hyvä Spike! Upea kuva. 🙂 Mahtavaa, että olet viihtynyt töissä! 🙂

Vastaa

Your email address will not be published.

*

© 2017 Iltateellä

Theme by Anders NorenUp ↑