I’ll do what it takes ’til I touch the sky

IMG_6933p

Harvoin tänne kuvia itsestäni laitan, mutta tänään teen poikkeuksen! Kuvassa hymyilee vastavalmistunut luonto-ohjaaja, joka sai yllätyksekseen ruusun ja päättötodistuksen lisäksi stipendin. Vähän on haikea fiilis, kun maailman parhain koulu on nyt päätöksessä eikä sen ihmisiä näe enää joka päivä. Tuun kaipaamaan kaikkia ja koko Asikkalaa! Lisähaut jatkuu muuten varmasti syksyllä, joten kaikki opiskelupaikkaa pohtivat haette Asikkalaan luonto-ohjaajiksi! Tiimioppiminen on jo tarpeeksi suuri syy hakemiseen, vaikka telttailu ja rinkka selässä kulkeminen ei paljoa houkuttelisikaan.

Uskallan väittää, että elämäni parhain päätös on ollut hakea Asikkalaan opiskelemaan. En ole blogissa jakanut henkilökohtaisesta elämästäni koskaan mitään enkä halua nytkään heittäytyä sen syvällisemmäksi, mutta aina ei tämä elämä ole ollut ihan ruusuilla tanssimista. Kuitenkin tuntuu, että kahden vuoden aikana olen kasvanut henkisesti enemmän kuin koskaan. Asikkalan ihana henkilökunta, Piikipinä NY, tiimikaverit ja tiimioppiminen on kasvattanut niin paljon, että en olisi uskonut olevani tässä elämäntilanteessa vielä pitkään aikaan.

Maanantaina nimittäin käännän taas uutta sivua elämässäni ja kirjoitan työsopimuksen yli vuodeksi (joka toivottavasti jatkuu siitäkin eteenpäin!) erääseen eläinkauppaan täällä Lahdessa. Olen asiasta ihan superhyper innoissani! En olisi koskaan arvannut, että löytäisin näin nopealla aikataululla töitä ja vielä noin mahtavasta paikasta. Kerron työpaikkani nimen vasta soppareiden kirjoittamisen jälkeen, mutta saa tulla moikkaamaan, jos joku teistä ehtii tunnistamaan sitä ennen!

Onnea kaikille muillekin valmistuneille! Syökäähän kunnolla kakkua.

4

6 Comments

  1. Onnea valmistumisesta ja stipendistä! 🙂

  2. Onnittelut valmistumisen johdosta ja uudesta työpaikasta!

  3. Suuret onnittelut valmistumisesta ja superhyvän kuuloisesta työpaikasta! 🙂 Mahtava juttu, että sait töitä noin nopeasti valmistumisen jälkeen! Se on valitettavan harvinaista nykyaikana.

Vastaa

Your email address will not be published.

*

© 2017 Iltateellä

Theme by Anders NorenUp ↑