Vie minut jonnekin lähelle täältä

IMG_6022vm

Hei, juon teetä! Illalla! Nyt ollaan ihan asian ytimessä. Kuusenkerkkäsiirappi toimii muuten teessä hunajan korvikkeena ihan mahtavasti, oli pakko kokeilla.

Damon ei suostunut liikkumaan pari päivää sitten talon pihassa ollenkaan, joten lähdin sen kanssa uudestaan ulos. Nyt se oli paljon uteliaampi ja liikkuvaisempi, vaikka vieläkin jännitti vähän kaikki äänet. Olen kantanut sen tähän asti aina suoraan metsään, missä se uskaltaa liikkua tosi hyvin. Kerrostalon pihassa on kuitenkin paljon avarampaa ja äänekkäämpää, mikä laittaa pikkumiehen tutisemaan.

Nyt meni hienosti siihen asti, kunnes kolmen ihmisen joukko käveli ohi kärryjen kanssa ja jäivät vielä nauttimaan auringosta viereisille penkeille. Sen jälkeen Damonille tuli kiire kotiin, mihin se osasi hienosti kävellä (juosta) ihan omin jaloin. Ei me ehditty olla kauaa ulkona pelottavien ihmisten vuoksi, mutta ehtihän tuo sentään kieriä asfaltilla siitepölyssä.

IMG_5985

IMG_5969vm

IMG_6008vm

IMG_6021vm

6

2 Comments

  1. Täälläkin ihmiset katsotaan hyvin pelottaviksi ja siksi ulkoilemmekin hämärällä/öisin. Läheinen metsä olisi ihan loistojuttu! Siellä todennäköisesti saisi ulkoilla rauhassa päivälläkin. 🙂 Täällä on lähistöllä vain puisto ja sekin on varsin aukea ympäristö.

    • Kirsi

      24.5.2016 at 13:13

      Mä haluaisin ton äijän tottuvan erilaisiin tilanteisiin, kun olen vähän mietiskellyt sen mahdollisuuksia kaverikissaksi… Yleisesti ottaen Damon on tosi reipas kissa, joka rakastaa ihan jokaista sisääntulijaa. Uskon kyllä, että se tottuu ulkoelämäänkin, kunhan saa vaan rauhassa tutustua ja ihmetellä (ja minä jaksan totuttaa!).

Vastaa

Your email address will not be published.

*

© 2018 Iltateellä

Theme by Anders NorenUp ↑