Siirappista pohdintaa

IMG_5688
Olen nyt pari päivää pohdiskellut tätä blogia. En tiedä miksi, mutta nyt on vaan alkanut ärsyttämään tämä sekavuus ja hömppäily. Ensimmäinen askel on se, että räpsykuvat tulevat jatkossa Tumblriin. Seuratkaahan Tumblrissa tai laittakaa Bloglovinissa seurantalistalle!

Selkeytin myös kategorioita. Nyt on helppo klikata kissa, koira ja personalpostauksiin. Yleinen-kansio on WP:n oma keksintö, mitä ei saa ollenkaan poistettua. Siivoan sen sitten, kun saan vaihdettua sateinen.netin uudelle palveluntarjoajalle (toivottavasti ennen heinäkuun laskua). Nykyisellä webhotellilla WordPressin käyttö on aivan uskomattoman hidasta ja tiedän syyttää siitä Suncometia, koska olen tällä samalla koneella käyttänyt vvebhotellit.comin palvelimen kautta WP:tä ja se toimii kuin unelma.

Mutta takaisin aiheeseen! Ainoa minkä tiedän varmaksi on se, että Iltateellä pysyy lemmikkiblogina. Tämä on ollut lemmikkiblogi alusta asti ja noista apinoista mulla riittää kirjoiteltavaa. Mutta mitä ihmettä teen noille personal-postauksille? Häiritsevätkö nuo mun henkilökohtaiset pohdinnat lemmikkipostausten seassa? Toki ymmärrän, että jos tätä blogia lukee koira- tai kissajuttujen vuoksi, niin postaus koskien vegaanihaasteetta tulee aivan puskan takaa. Mutta nytkin vaan haluaisin hehkuttaa tänään tekemääni kuusenkerkkäsiirappia, joka ei liity Tianaan tai kissoihin millään lailla.

Mun blogihan tämä on ja voin kirjoittaa tänne mitä lystään. Mutta haluan toki ajatella teitä ja tulevia lukijoita, ja tässä nyt vaan mietin, että alanko vääntämään erillistä personalblogia toisaalle. Uudelleen.

IMG_5956p
Siinä se on! Kuusenkerkkäsiirappi, ihan ite tehty tällä ohjeella.

6

2 Comments

  1. Ei häiritse personalit. 🙂 Teidän blogissa on ollut niitä sopivasti suhteutettuna eläinaiheisiin julkaisuihin eikä ole ainakaan minusta mitenkään häirinneet kokonaisuutta. Mie en normaalisti lue lifestyle-blogeja, mutta satunnaiset aihepiiriin kuuluvat julkaisut ei haittaa laittaa. 🙂

    • Kirsi

      24.5.2016 at 13:15

      Kiitos palautteesta! Musta tuntuu, että pysyn jatkossakin tällä tiellä. Tai sitten yritän jotenkin vaivihkaa liittää lemmikeihin omat jutut, ainahan nuo kuitenkin ympärillä pyörii teki mitä tahansa. 😀

Vastaa

Your email address will not be published.

*