Paina taas kaasu pohjaan, anna elämän mennä

Käytiin tänään kaveriporukalla koirarannalla. Tianan pää ei oikein kestänyt kuutta muuta koiraa, joista vanha tuttu oli vain Vuk, joten pidin sen suosiolla liinassa. Tauon aikana laitoin sille myös kuonopannan, joka sitten jäi päähän myös loppu-uinnin ja kuvien ajaksi. Ei nuo onneksi Tianan menoa haitanneet, vaikka ei mitään edustavia kuvissa olekaan.

Voi, kun tuo olisi edes vähän sosiaalisempi! Kateellisena katselin, kun kaikkien muiden koirat leikkivät onnesta soikeana keskenään ja mun erakkoa vaan ahdistaa muiden koirien läsnäolo. Mutta pääsihän sentään uimaan! Täydellistä liikuntaa nivelrikkoiselle koiralle ja tuo onneksi rakastaa sitä niin paljon, että toiset koirat eivät kiinnostaneet niin kauan kunhan lelu lensi veteen.

Mulla oli kuitenkin sen verran työtä Tianan kanssa, että Aino nappasi nopeasti nämä kuvat mun kameralla ja itse tein pikamuokkauksen.

IMG_5488

IMG_5452

IMG_5453

IMG_5460

IMG_5476

0

2 Comments

  1. Vesileikkien riemua! 🙂 Kohta sitä pääsee itsekin uimaan, oi oi ♥

Vastaa

Your email address will not be published.

*

© 2018 Iltateellä

Theme by Anders NorenUp ↑