Mistä on täydellinen aamu tehty?

IMG_4321

Täydellinen aamu on tehty heräämisestä ilman herätyskelloa. Joogasta. Rauhallisesta aamupalasta ja kahvista. Lintujen laulusta ja kevään tuoksusta.

Myös Damon pääsi ensimmäistä kertaa tänä vuonna nauttimaan keväästä. Sen uusi villapaita on hieman liian lyhyt, mutta ei se näyttänyt menoa haittaavan.

IMG_4474

IMG_4325

IMG_4445

IMG_4478

IMG_4486

0

6 Comments

 1. Voi miten nättejä kuvia taas! Varsinkin nuo yhteiskuvat! 🙂

  • Kirsi

   23.4.2016 at 21:53

   Kiitos kaunis! <3

   • Hei!
    Aivan ihania kuvia ja ihana kissa villapaitoineen (meillä on myös musta kissa) ! Meillä tosin kissaa ja koiraa ei saa samaan kuvaan 😉

    Lapin reissun kuvistasi tuli kyllä niin kaukokaipuu pohjoiseen, voi huokaus.

    • Kirsi

     24.4.2016 at 22:13

     Kiitos paljon! Tiana ja Damon ovat aina olleet kuin paita ja peppu. Enää eivät kyllä riehu niin paljon keskenään kuin kakaroina, vaikka vieläkin on kissan pää välillä koiran suussa. 😀

 2. Kuulostaa ihan mahtavalta aamulta! ♥ Onpa Damon reipas ulkoilija! Meillä kisuja ei kiinnosta vielä edes parveke. 😀

  • Kirsi

   26.4.2016 at 19:25

   Kissat olivat äitilläni hoidossa Lapin reissun ajan ja melkein asuivat ulkona (tarhassa). 😀 Muusa etenkin rakastaa ulkoilmaa, harmi vaan kun sille on mahdotonta saada valjaita ilman verisiä käsiä. Oon miettinyt jos sillekin ostaisi Vänttiset, olisi ainakin helpompi laittaa päälle. Sitä en sitten tiedä, miten se kulkisi valjaissa vai kulkisiko mitenkään.

   Damon taas oli viime kesänä mukana jopa mettälenkillä ja nyt vaan odottelen lämpimiä ilmoja, että voin ottaa sitä enemmän mukaan. Näillä keleillä se vielä palelee – jopa tuossa villapaidassa.

Vastaa

Your email address will not be published.

*