Nyt ei vaan jaksa

IMG_4040p

Väsyttää. Kurkkua kutittaa. Nenä on tukossa. Ärsyttää. Olo on ollut karmea heräämisestä asti. Pelkään, että nyt iski flunssa pahimpaan mahdolliseen aikaan. Vai olisiko syynä kuitenkin kevään siitepölyt? Tosin mun stressilevelit ovat olleet jo pitkään niin korkealla, että oli vaan ajan kysymys, koska kroppa pakottaa väkisin rauhoittumaan. Mutku ei pystyisi, tekemistä on liikaa. Tänään on pakko rauhoittua. Olla tekemättä mitään. Yritettävä unohtaa tekemistä odottavat asiat edes vuorokaudeksi.

Onneksi eilen järjestelin teepussit järjestykseen, tänään kuuma tee maistuu. Meidän tiimivalmentaja oli lainannut mua varten kirjastosta alla olevan kirjan. Tuossa kerrotaan Suomessa kasvavista puista ja pensaista ja niiden hyötykäytöstä. Esimerkiksi oletteko tienneet, että pajunkuoressa on salisylaatteja, eli samoja lääkeaineita kuin aspiriinissa? Sain kipinän lähteä keräilemään luonnon yrttejä, vaikka ihan vielä ei taida mitään kerättävää olla. Hortoiluinnossani latasin myös Suomen Luonnon mobiilisovelluksen villivihanneksista. On tuo kolmen euron arvoinen!

IMG_4057p

0

2 Comments

  1. No voi hitsi, kovasti paranemisia ja muista kiireiden keskellä myös levätä (ilman flunssan pakottamisia :D)!

Vastaa

Your email address will not be published.

*

© 2018 Iltateellä

Theme by Anders NorenUp ↑