Hypitään seinille


Yllä oleva on pari viikkoa vanha kuva, minkä olen unohtanut vaan laittaa tänne. Spike nahanvaihdon jälkeen, painoa jo 325 grammaa. Vieläkään ei ole iskenyt ruokaan kiinni isompaan boksiin vaihdon jälkeen, vaikka syökin sen pohjalta yön aikana. Pakko se on vaihtaa takaisin pienempään boksiin ja katsoa sitten alkaako ruoka maittaa paremmin, ei tuokaan normaalia ole.

Kissojen ruokintaan kuuluu onneksi hyvää, Möllerin kalanmaksaöljy on ollut tähän asti menestys! Kupit nuollaan puhtaiksi, vaikka litkua olisi seassa. Jos kissojen turkit alkaisi tuosta nyt menemään pikkuhiljaa parempaan päin eikä munkaan tarvitse joka sunnuntai miettiä, olenkohan muistanut antaa viikolla kalaa ja maksaa. Tota Mölleriä oon vetänyt nyt omaan napaankin, vaikka jostain syystä oma vitamiinien saanti ei ole yhtään niin tärkeää kuin elukoiden.

Tää viikko on ollut hiihtolomaa, mutta se ei ole kulunut yhtään niin kuin olisin halunnut. Suunnittelin käyväni pitkillä hihna- ja metsälenkillä, kun kerrankin on aikaa ja motivaatiota. No eikös toisen jalkapohjan jänne ole vihoitellut koko viikon, tänäänkin kävelin metsässä kepin kanssa. Oireet viittaa jännekalvon kiputilaan (tulehdukseen?), tosin en oo viittinyt arvauskeskukseen lähteä valittamaan. Mitäpä ne siellä voisi muuta tehdä kuin antaa Buranaa reseptillä ja käskee pitää levossa? Aktiivisen koiran omistaja ei hirveästi pysty sohvalla makaamaan… Hihnalenkeille en ole päässyt ollenkaan, Citymarketissa ympäriinsä kävely on jo tarpeeksi epämiellyttävää. Metsässä kävely onnistuu jotenkuten, pehmeä lumi ei tunnu niin pahalta kuin kova ja tasainen maa. Paranis vaan nopeasti, haluan oikealle lenkille.

0

2 Comments

 1. No voi hitsi kun jalka alkoi vaivaamaan, etenkin lomalla. 🙁 Paranemisia!

  Ihanaa, että kalanmaksaöljy on ollut maistuva! Meillä taasen lähdetään kokeilemaan yhdistelmää kalaöljy ja D-vitamiini kun Möllerillä ei pysynytkään turkki yhtä hyvässä kunnossa kuin Salmopetillä, mikä on vähän kumma juttu.

  • Kirsi

   5.3.2016 at 16:42

   Oho, onpas outoa! Toivottavasti saat turkit kuntoon. Voiskohan lohiöljy olla jotenkin paremmin hyödynnettävissä? Tuo Möllerin öljyhän tulee turskasta.

Vastaa

Your email address will not be published.

*

© 2017 Iltateellä

Theme by Anders NorenUp ↑


Fatal error: Allowed memory size of 41943040 bytes exhausted (tried to allocate 3072 bytes) in /home/sateinen/public_html/blogi/wp-includes/Requests/Cookie.php on line 67