Lumi, ethän sula pois?

Meinas tulla surku, kun lumet lähti kokonaan ja tilalle tuli vaan jäätä ja loskaa. Mutta satoihan sitä taas! Niin paljon, että iski ihan kuvausinto. Päivällä alko paistaa vielä aurinko! Siinä vaiheessa olin jo juoksemassa ovesta ulos. Mun on pitänyt mennä koko tämän talven läheiselle niitylle kuvaamaan, mutta en ole saanut aikaiseksi. Mutta tänään menin vihdoinkin! Joskin harmitti, että aurinko meni pilveen just silloin kun päästiin sinne.Nyt tahatonta Rukka-mainostusta. Yöllisen inspiraation iskiessä tajusin, että mähän saan tuosta uudesta pannasta pienemmän poistamalla Rukan merkin, joka vie säätövaraa muutaman sentin. Helpostihan se irti lähtikin, kun saksin langat vaan pois. Sitten alkoi harmittaa hyvin heijastavan merkin puolesta, joten ompelin sen takaisin kiinni säätimen toiselle puolelle. Estää siis samalla pantaa löystyvän liikaa. Nyt on hyvä!

Loppukevennys vielä. Lähdin muutamaksi tunniksi kaverille katsomaan leffaa ja kotiin tullessa annoin laumalle ruuat. Syömisen jälkeen Tiana meni kirjahyllyn eteen pyytämään patukkaa. Patukka oli tuossa nenän edessä aamusta asti, mutta ei likka ole sitä ilman lupaa ottanut, vaikka varmasti on mieli tehnyt. Pakkohan sitä oli heltyä ja leikkiä, vaikka patukan piti olla alunperin vaan treenejä varten.

DSC_2689p

0

2 Comments

  1. Kuuliainen Tiana ♥ Lumi on kaunista, mutta mie jo odottelen kesän vihreyttä ja helteitä. 😀

    • Kirsi

      14.2.2016 at 20:51

      Mä en kans tykänny talvesta yhtään ennen Tianan tuloa (ja perheen koiria ei koskaan tarvinnut viedä itse lenkille… :D), mutta oon alkanut pitämään jopa pakkasesta, kun on ollut koiran kanssa pakko mennä ulos säässä kuin säässä. Pitkälti pukeutumiskysymys!

Vastaa

Your email address will not be published.

*

© 2018 Iltateellä

Theme by Anders NorenUp ↑


Fatal error: Allowed memory size of 41943040 bytes exhausted (tried to allocate 3072 bytes) in /home/sateinen/public_html/blogi/wp-includes/Requests/Cookie.php on line 119