Tiana 4 vuotta!

Niin se vaan aika kuluu, pelottavankin nopeasti. Likka sai lahjaksi uuden pannan, joka toimii metsässä paremmin kuin nuo puolikurkkarit, mitä yleensä käytän. Haluan jättää metsässä pannan kaulaan ja puolikurkkareita en uskalla jättää, ettei niiden ketju tartu juostessa johonkin oksaan. Tosin, ostin tuon uuden pannan koossa 45-70cm ja silti pienimmilläänkin tuo menee päästä läpi, jos vaan tarmokkaasti kiskoo. Kuinka pieni pää voi saksanpaimenkoiralla olla?! Mutta menee metsäpantana, joten en lähtenyt palauttamaan.

Saihan Tiana pannan lisäksi vähän herkkujakin, kuvassa näkyvät siankorvapalat ja naudan nahkarullan. Ja tietysti pitihän sitä lähteä tunniksi metsään otsalampun valossa, vaikka räntää tulee taivaan täydeltä. Tianaa ei haittaa, joten ei muakaan.

1

2 Comments

  1. Myöhäiset onnittelut kauniille jättikorvalle! ♥

Vastaa

Your email address will not be published.

*