Blue Monday

Tänään on kuulemma vuoden masentavin päivä. Siltä se on vähän tuntunutkin. Taas sellainen fiilis, että olen jumahtanut valokuvauksessa ihan paikoilleni. En näe mitään kehitystä tapahtuneen kuukausien aikana ja kaikissa koirakuvissa Tiana istuu, seisoo, makaa, ehkä jopa haukkuu. Tai juoksee. Blaaaaah. Kaikki toistaa samaa kavaa enkä jaksaisi muokata mitään näytettäväksi, mutta silti tekee mieli kuvata. Mutta mistä uusia ideoita? Pitäisikö antaa koiran kuvaamisen vaan olla ja keskittyä etsimään jotain mielenkiintoisempaa…


Spike on myös ollut viime aikoina kovin rauhaton ja epäilin jotain olevan vialla, mutta en keksinyt itse syytä sen käyttäytymiseen. Ruokakaan ei maistunut toissapäivänä, joten kyselin kasvattajalta neuvoja. Käski tsekkaamaan lämmöt ja sehän se syy taisi ollakin, pytikalla oli vähän liian lämpimät oltavat. Jos ei viilentämisellä rauhotu ja ala syömään, niin sitten pitää siirtää se takaisin pienempään boksiin. Vaihdoin nimittäin maanantaina isompaan smartstoreen ja jätkä on kasvanut niin paljon, että koonsa puolesta tämä uusi 31 litran smartti menisi sille mainiosti. Mutta jos stressaa, niin stressaa. On se itekin välillä kiva ahtautua pieneen tilaan. 😀

0

2 Comments

  1. Upeita kuvia ja ihana Spike! ♥ Se on kurja tunne kun tuntuu jämähtäneensä paikoilleen. Toisaalta se voi inspiroida kehittämään itseään entisestään miten saisi tuotua jotain uutta vanhaan mukaan tai luotua ehkä jopa jotain ihan uutta. 🙂 Tunteet voi myös mennä itsestään ohi tekemättä mitään, joskus vain tulee niitä päiviä kun tuntuu ettei suju, vaikka oikeasti sujuisikin. 😀

    • Kirsi

      19.1.2016 at 19:55

      Mulla on tosi usein tämä sama fiilis, sen takia viime vuoden kuvat jäi vähän vähäisiksi (tai ainakin jos vertaa 2012-2013 kuvasaldoon). Mutta kun en keksi yhtään mitä sille tekis! 😀 Olen yrittänyt etsiä esim. Flickristä mielenkiintoisia koira- ja kissakuvia ja miettiä mikä niistä tekee erikoisen ja sitten kokeilla käyttää samaa ideaa itse, mutta ei sekään ole ottanut tuulta allensa. Mutta joo, on se mun omasta asenteestakin kiinni, kun tuntuu ettei mikään suju. 😀 Kevättä odotellessa!

Vastaa

Your email address will not be published.

*