Ilopurkki ja uudet kengät

IMG_0258p
Niin se vuosi vaihtui taas! Vietettiin uusivuosi Tianan kanssa kaverillani. Pääsin lähtemään vasta kuuden jälkeen, mutta Lahden keskustassa ei onneksi saa ampua raketteja eikä Tiana välittänyt paukkeesta muutenkaan mitään. Kaverillani on myös kaksi shelttiä, mitkä ihmetyttivät ja pelottelivat sakemanniparkaa paljon enemmän kuin räiskintä ulkona.

En luvannut mitään uudenvuoden lupauksia. Yritän kyllä lopettaa taas vaihteeksi tupakanpolton (viides savuton päivä menossa!), mutta sitä on yritetty niin monet kerrat etten jaksa enää lupailla. 😀 Mutta positiivisempi aion silti olla! Näin Pinterestissä idean, jossa kirjoitetaan kivat tapahtumat lapulle ja pistetään lasipurkkiin. Itse en aio jokaisesta päivästä kirjoittaa, mutta haluan kirjoittaa ylös kaikki normaalista poikkeavat iloisuudet ja lukea ne sitten vuoden lopussa.

Mukavan uudenvuoden lisäksi yksi iloisuus on uudet ja täysin käyttämättömät talvikengät, mitkä löysin kirpparilta parilla kympillä. Koko kyllä hämäsi, lapussa lukee 38, mutta mun 36 kokoisille jaloille on silti vähän ahtaat. Vertailin mun muihin kenkiin, ja näyttää olevan sama senttimäärä kuin mun 36:n koon juoksulenkkareissa. 😀 Mutta alkujäykkyyden jälkeen ovat olleet hyvä kävellä ja todella lämpimät – ei tarvitse villasukkia edes näillä pakkasilla.

Elukatkin aloittivat uudenvuoden railakkaasti, Spike loi nahkansa ja Tiana aloitti juoksut. Tianallahan on kohonnut kohtutulehduksen riski, joten saa taas vähän jännittää ettei vaan iske. Jos tämän vuoden tavoitteena olisi saada tuo koira vihdoinkin sterkattavaksi.

Kovat pakkaset tulivat yllättävän nopeasti. Mittarin näyttäessä lähemmäs 30 astetta pakkasta, jäi lenkit kyllä tekemättä. Nämä pakkaset iski niin nopeasti, ettei koira ehtinyt tottua ollenkaan ja alkoi kävelemään kolmella jalalla jo viiden minuutin jälkeen. Itse taas sain flunssan. Mutta nyt kun ilmat lämpeni edes pariinkymmeneen asteeseen, niin pääsee taas normaaliin tapaan lenkille ja tänään jaksoin raahata jopa kameran mukaan metsään.0

4 Comments

 1. Happiness Jar kuulostaa kivalta! 🙂 Eläinten kanssa se tosin olisi varmaan varsin äkkiä täynnä 😀 Tsemppiä savuttomuuteen, lopettaminen ei ole helppoa, mutta sitäkin palkitsevampaa! Yksi hyvä motivaattori voisi olla kun miettii mihin kaikkeen muuhun sen rahan voisi käyttää. 😀

  • Kirsi

   10.1.2016 at 22:07

   Niinpä, niinpä.. Se ylimääräinen raha tulisi kyllä tarpeeseen. Mutta kun nikotiinin himo iskee, niin siihen ei säästösyyt yleensä auta. 😀

 2. Heei mulla on ihan samanlaiset kengät! Ainakin luulisin, ne on kylläkin turvakengät ja etrasta aikoinaan ostettu, melkein kymmenen v sitten herranjestas, mutta on kasassa yhä ja pirun hyvät tuolla metikössä! Jos on samat niin on kyllä halpa kirppariostoskin, silloin maksoi -50% alennuksessa 69e mutta kun oli pakko olla turvakengät niin mikäs sen parempaa kuin tuollaiset pinkkimustat 😀

  • Kirsi

   18.1.2016 at 18:52

   Nuo ovat merkiltään Columbia ja ovat olleet kyllä tosi hyvät jalassa! Saattavat turvakengät ollakin, ainakin on kova varvassuoja. 😀 Hyvä jos sulla on kestänyt noin kauan! Mun kaikki kengät on tähän asti kuluneet käyttökelvottomiksi vuodessa tai parissa.

Vastaa

Your email address will not be published.

*

© 2018 Iltateellä

Theme by Anders NorenUp ↑


Fatal error: Allowed memory size of 41943040 bytes exhausted (tried to allocate 640 bytes) in /home/sateinen/public_html/blogi/wp-includes/Requests/Cookie.php on line 15