Kaikki ollaan yhtä fucked up

Otsikko tulee Ellinooran Carrie -biisistä, joka kannattaa kuunnella – etenkin jos on elämäänsä kyllästynyt sinkku. No joo, vitsi vitsinä. Mun elämässä on ollut lähiaikoina liiankin paljon asioita enkä ole ehtinyt kirjoitella ollenkaan, vaikka mun puhelin muistuttaa joka sunnuntai blogista!

Mun on pitänyt kirjoittaa jo jonkun aikaa kotikoiran aktivoimisesta, mutta en ole ehtinyt panostaa siihen. Videoita on kyllä muutama tullut kuvattua, mutta pitäis saada se inspis kirjoittamiseen ja aiheen pohdiskeluun.

kalk1

kalk2

Nämä ylimuokatut kännykkäkuvat ovat Kalkkisten kanavalta ja -koskelta, joka oli todella hieno paikka! Harmi ettei tuo lumi pysynyt paria päivää enempää maassa. En tykkää yhtää tästä pimeydestä ja kurasta, kun ei huvita kuvatakaan.

Sen verran käytin oikeaakin kameraa yksi maanantai, että otin kaverille Vuk-aussiesta siluettikuvat. Piti sellaiset saada heti, niin siinähän me sitten kuvailtiin koiraa auton etuvaloja vasten… Näiden laatu ei todellakaan päätä huimaa, mutta onhan nuo aika hauskan näköisiä.

Tänään Tiana tutustui pitkästä aikaa uuteen koiraan, kun tuttuni tuli koirineen Lahteen viettämään synttäreitä. Lähdettiin metsään sakemanni-pystärimix Astron kanssa ja koirathan tuli oikein hyvin juttuun! Tiana näytti parissa kohtaan jopa leikkimieliseltä, joka on tuolle socially awkward -piskille outoa. Kameraa en viittinyt pimeyden takia raahata, mutta Astro on ihan kuin Tiana uroksena. Saman värinen, kokoinen ja luonteissakin on samoja piirteitä! Tosin jätkä on kyllä paljon avoimempi kuin Tiana ja kunnioitti ihailtavasti prinsessan kuplaa. Täytyy lenkkeillä uudestaankin joskus ja seuraavalla kerralla yrittää saada kamera mukaan.

Metsälenkeistä tuli mieleen, että Tianan luoksetulo on parantunut huimasti viimeaikoina! Tosi useasti on nyt tullut metsässä muita koiria vastaan (tänäänkin tuli flätti) ja tuo on tullut nyt aina suoraan luo. Ihanaa, kun saa olla ylpeä omasta koirastaan!

0

4 Comments

  1. Tosi upeita kuvia! Kiva kun Tiana on saanut uuden kaverin! Herrasmies Astro kun kunnioittaa toisen kuplaa. 🙂

    • Kirsi

      5.12.2015 at 21:56

      Kiitos! Ja on kyllä tosi mukavaa, että tuollekin löytyy välillä sopivaa koiraseuraa. 🙂

  2. Tosi hienoja kuvia kaikki! Varsinkin noi kännykkäkuvat. 😀

Vastaa

Your email address will not be published.

*

© 2018 Iltateellä

Theme by Anders NorenUp ↑