I see flowers so tall they surround me

Marina And The Diamonds – Solitaire

Näin tänään metsässä kanahaukan, joka istui kaatuneella puunrungolla alle kymmenen metrin päässä. Voitte kuvitella mun ketutuksen siinä vaiheessa, kun sitä lumoutuneena toljottaessani en ehtinyt kaivaa repussa olevaa kameraa esiin. Mutta upea ilmestys se oli.

Kirosin kyllä Tianaakin kuvatessa. Jos joskus otan toisen koiran, niin se ei todellakaan tule olemaan musta. Mikään ei ole kamalampaa kuin kuvata hämärässä metsässä mustaa koiraa! Otan hemmetti seuraavaksi kultaisennoutajan.

Alkoi myös ärsyttää surkeat kuvat Spikesta, mutta ei enää, koska karvaista päiväpeittoa lukuunottamatta nämä kuvat onnistuivat hyvin.

0

6 Comments

 1. Upeita kuvia vaikka olisivatkin olleet työn ja tuskan takana 🙂
  Mutta joo, tiedän tasan tarkkaan miten kettumaista tumman koiran kuvaaminen on 😀 Oon kans suunnitellut että seuraava koira olis vaalea, että kuvaaminen olis helpompaa…

  Ja jee uusia Spike-kuvia! <3 <3

  • Kirsi

   6.11.2015 at 21:45

   Hah, kiitos! Ton kuvaaminen on välillä ihan hirveetä. Vaikka etsimessä näyttää tarkentavan silmiin/päähän, niin suurella todennäköisyydellä se tarkka osa kuvasta on siinä koiran vieressä tai edessä olevassa heinänkorressa. Aina välillä epäilen Sigmalle tyypillistä front focus ongelmaa, mutta toisaalta kun se tarkentaa täydellisesti kaverien vaaleisiin koiriin ja kaikkeen muuhun maailmassa kuin Tianaan, niiiiin…

   Spikea oli kyllä ihana kuvata ja pallotella. Harmi ettei nuo ole mitään sylilemmikkejä ja turhaa käsittelyä pitäisi vaan välttää. Pitää hankkia enemmän, niin voi vuorotellen kiusata parin viikon välein ;D

 2. Upeita kuvia! 🙂 Kanahaukka, wow! Harmi kun et saanut kuvaa!

  Mie suosittelen harkitsemaan kahdesti sitä kultaistanoutajaakin, ainakin minulla enemmän vaikeuksia kuvata vaaleaa Rakua kuin tummaa Haikua. 😀 Harmaa Nora taasen on just täydellinen kuvattava. Nämä toki sisäkuvauksissa, että ulkona saattaisi vaaleatkin onnistua paremmin.

  • Kirsi

   7.11.2015 at 19:25

   Raw antaa todella paljon anteeksi, mustaa koiraa kuvatessa mulla on suurin ongelma se tarkennus. Etsin kummasti tarkentaa aina siihen vaaleampaan pisteeseen, vaikka se ei olisi edes tarkennettavan pisteen kohdalla! Välillä en vaan kommunikoi kamerani kanssa 😀 Mä en myöskään meinaa nähdä etsimestä tarpeeksi hyvin, että pystyisin luottamaan manuaalitarkennukseen. Vaikka uudet rillitkin hain vasta viikko sitten! 😀

 3. Heippa ihania kuvia alan seurata koska löysin ihanan blogisi 🙂

Vastaa

Your email address will not be published.

*

© 2018 Iltateellä

Theme by Anders NorenUp ↑


Fatal error: Allowed memory size of 41943040 bytes exhausted (tried to allocate 3072 bytes) in /home/sateinen/public_html/blogi/wp-includes/class-requests.php on line 146