Metsänpeikko

Täydellinen nahanluonti (kuvassa EI ole pitsistringit :DD)! Käärmeen olosuhteet on kunnossa, jos nahanluonti onnistuu moitteetta ja sehän onnistu. Saan siis huokaista helpotuksesta. Kissoilla oli ihmettelemistä vanhassa nahassa, taitaa haista vähän oudolle.

Laitoin aamuksi herätyksen, että lähden Tianan kanssa aikaisin kuvailemaan. Aurinkoa ei näkynyt eikä sitä näkynyt säätiedotteissakaan, mutta lähdin silti ja tulihan se keltainen pallero taivaallekin! Nämä kuvat ei onnistuneet niin hyvin kuin toivoin, mutta noh, kaikki ei voi mennä aina kuten Strömsössä.


0

2 Comments

  1. Upeita kuvia! Eikö kisut syöneet nahkaa? 😀 Meillä halutaan heti syödä, jos annan liskojen nahanpalan haisteltavaksi.

    • Kirsi

      21.10.2015 at 18:48

      Eivät syöneet! Tai en tiedä vaikka olisivatkin, jos olisin jättänyt sen niiden revittäväksi. 😀 Kirjahyllyssä se kuitenkin vielä on ehjänä!

Vastaa

Your email address will not be published.

*

© 2018 Iltateellä

Theme by Anders NorenUp ↑