Sinne meni

Elä katso, jos olet herkkä. Äitini kuulemma sai puistatuksen väristykset. Videolla siis koottu pätkä Spiken ensimmäisestä ateriasta kotona ja mun ensimmäinen käärmeen ruokkiminen… Sen huomaa videolta siinä vaiheessa, kun pinsetit lentää. Hahhahahah! Onneksi ovat kevyet. Loppuvideo on otettu Smartin ilmareiästä, joten sen takia sumeus. Halusin antaa syödä rauhassa.

Sain Tianalta myös sen tikin pois. Uskomattoman shown sain aikaiseksi yhden tikin poistamisesta, mutta onneksi koira jaksoi istua paikallaan ja sietää mun sähläyksen. Mutku en vaan meinannu nähdä mitään!

0

6 Comments

 1. Hui kauheeta kun säikähdin tuota yhtäkkiä hyökkäystä! 😀 Aika hurja lemmikki!

 2. Sinne meni pinsetit, naur! :DDD Hienosti maistui ruoka pikku-Spikelle ♥

  • Kirsi

   8.10.2015 at 23:13

   Mietin hetken kehtaanko edes julkaista pinsettejen lentoa, mutta noh, itelle pitää osaa nauraa! 😀 Ihan noin helposti se syöminen ei onnistunut, näytti ensin siltä ettei koko rotta mahdu kitaan. Mutta kyllä se sitten sen sai ahdettua naamaansa, kun tarpeeks monta kertaa kokeili, miten päin sitä kannattaa alkaa nielemään. Oudon näköistä touhua tälleen ensikertalaisen silmin.

 3. Käärmeiden ruokinta on kyllä mielenkiintoista touhua. Pari kertaa olen päässyt kuningasboaa, sukkista ja viljistä ruokkimaan. Haaveissa olisi omakin matonen, juurikin kunigaspyton. Hieman epäilyttää se niiden paastoilu, mutta muuten vaikuttaisi juuri passelilta lajilta :–D

  • Kirsi

   10.10.2015 at 15:33

   Aikuisena paastoilu muakin jännittää, mutta jos terran olosuhteet vaan on kunnossa niin pitää uskotella itselleen sen olevan täysin normaalia. Poikasethan ei pitäisi paastoilla ollenkaan (viittaa siihen, että joku on pielessä), joten en usko törmääväni siihen vielä pitkään aikaan. 😀

   Tuntuu niitä hyvin syöviäkin silti olevan, mitä oon lukenut noita keskusteluja! Joten toivossa on hyvä elää.

   Oman vauvani perusteella en voi muuta kuin suositella! Vaikka nuo ei mitään sylilemmikeitä ole, niin on tuosta ollut silti paljon iloa. Oikeestaan pelkään, että näitä on kohta kämppä täynnä! 😀 Pytikat ei kuulemma ikinä jää vain yhteen. Tai kahteen.

Vastaa

Your email address will not be published.

*

© 2018 Iltateellä

Theme by Anders NorenUp ↑