50 Shades of Pink

IMG_7636p

Musta koira ja pinkki sadetakki olikin yllättävän hankala kuvattava. Tosin syksy on jo täällä, tuli huomattua valon loppuessa metsästä jo viideltä. Olen pukenut takkia koiralle haavan takia, mutta en tiedä tarvisko sitä edes enää suojata. Eipä tuo takki menoa haittaakaan! Huomenna saan kuitenkin ottaa jo tikin pois. En ole ennen poistanut ainuttakaan tikkiä, joten vähän jännittää tuleeko siitä mitään.

Vielä enemmän kuitenkin jännittää antaa huomenna Spiken ensimmäinen ateria täällä. En ole ikinä ennen ruokkinut käärmettä, mutta toivottavasti jätkälle kelpaa rotta! Ajattelin jopa kuvata tapahtuman, onko täällä kiinnostusta näkemään sellaista vai meneekö mauttomaksi?

IMG_7761p

IMG_7775p

0

2 Comments

 1. Tikkien poisto itse? Hui, mie en varmaan uskaltaisi! 😀

  Laita vaan videota, olisi mielenkiintoista nähdä! 🙂 Ei mene mauttomaksi, pitäähän käärmeidenkin syödä eikä niiden ruokailu sentään ole verta ja suolenpätkiä -tyylistä. 😀

  • Kirsi

   7.10.2015 at 20:54

   Vain yhden tikin! Mutta oli sekin jo sellanen show, että mietin pitääkö tässä lähteä 40 kilsan päähän Saarelle poistattamaan sitä. 😀 Tiana oli kiltisti, mutta minä en meinannut nähdä mitään. Mutta sain pois! Se on pääasia.

Vastaa

Your email address will not be published.

*

© 2018 Iltateellä

Theme by Anders NorenUp ↑