DSC_0756p

Syksy ja pystyyn kuivuneet maitohorsmat ovat täällä taas! Siskonpojalla oli synttärit viikonloppuna, joten kävin eilen äitillä syömässä kakkua ja kuvailemassa. Päivästä tuli kuitenkin odotettua pitempi, kun nuo sakemannit päättivät aloittaa valtataistelun ja Vito rei’itti Tianan.

Käytiin sen jälkeen Tianan kanssa Saaren eläinklinikalla (ah, ihana sunnuntaipäivystyksen tuplahinta), jossa iso haava huuhdeltiin ja putsattiin. Mukaan saatiin kipulääkkeet ja kuuden päivän antibioottikuuri. Mitään sidettä tuohon päälle ei saa laittaa, että haava hengittää. Sitä pitää vaan huuhdella aamuin illoin kunnolla.

Tiana on vain nukkunut eilisestä asti. Itseasiassa tällä hetkellä se on ensimmäisen kerran pirteä ja leikkii tossa jopa vähän Damonin kanssa. No, onneksi se ehti eilen pitää hauskaa ennen välikohtausta.

IMG_7380p IMG_7460p

Käytiin perjantaina treenailemassakin. Kuulemma ton koiran seuraaminen ei olekaan niin järkyttävää kuin olen aina kuvitellut! Pieni toivonkipinä BH-kokeen suorittamisesta syttyi taas…

0