IMG_6530p

IMG_6350p

Ylläolevat kuvat ovat viime viikon tiistailta. En tiedä miksen päivittänyt niitä edelliseen postaukseen, taisivat jotenkin unohtua.

Oon ollut tänä viikonloppuna ihmeen ahkera. Yleensä jumahdan viikonloppuisin Netflixin ääreen (Heartland ♥) ja kävelen tota naapurimetsää ympäri koiran kanssa, mutta nyt oon käynyt kahdesti kunnon hihnalenkeillä ja äitilläkin käväisin pitkästä aikaa. Toivoin saavani Vitosta hyviä uusia kuvia, mutta mietin pariin kertaan kehtaanko näitä edes julkaista. Julkaisen nyt kuitenkin, kun haluun näyttää teille paljon jätkä on kasvanut. Mulla alkaa olemaan kriisi muutenkin valokuvauksen kanssa, kun tuntuu että jummaan vaan paikallani enkä etene yhtään. Ärsyttävää.

Saatiin muuten Piikipinä NY:n sivut valmiiksi! Nyt vaan täytyy metsästää asiakkaita. On meillä keikkoja tulossa, mutta enemmänkin voisi olla. Feissisivut on ainakin saanut jo ensimmäiset sata tykkäystä, en todellakaan olisi uskonut että noin nopeasti tulisi.

IMG_6832p

IMG_6657p

IMG_6668p

0