Etsin kansioista kuvaa eräästä luonnon taideteoksesta ja törmäsin samalla tähän kuvaan Tianasta, mikä mun oli aivan pakko muokata. Tämä siis toukokuulta 2013. Tiana parka!

IMG_9883p

Alla olevaa kuvaa etsinkin meidän luokan NY-yritystä varten. Tehdään parhaillaan tuotepaketteja valmiiksi, mitä lähdetään myymään ihmisille. Keikkojahan meillä on ollut jo toukokuusta lähtien, mutta nyt laitetaan homma ihan kunnolla pyörimään. Nettisivut tilattiin tänään ja toivottavasti saisin niitä jo huomenna alkaa laittelemaan (kaveri lupaili mulle, että kyseiseltä firmalta on tullut alle vuorokaudessa tunnukset)… Facebook-sivut Piikipinällä jo onkin, käykääpäs tykkäämässä! Siellä ei kyllä vielä mitään ole, mutta tulee kyllä.

Alla oleva taideteos liittyy siis yhteen ryhmätymistehtävään, jossa ihmiset juoksee puskasta etsimässä kaikkea kivaa ja kaunista ja niistä sitten tehdään ryhmässä tuollainen taideteos maahan. Mä olen pitänyt tätä tähän asti mandalana, mutta nopean googlettelun perusteella en kyllä uskalla tätä enää mandalaksi väittää. Pitää vissiin keksiä joku oma nimitys.

IMG_9690p

0