Pieni tutkimusmatkailija

Käytiin Damonin kanssa tiistaina eläinlääkärissä rokotuksilla ja ihmettelin samalla eläinlääkärille sen ”hullunkohtauksia”, jossa se juoksee ympäri kämppää ja raivona alkaa repimään/nuolemaan turkkiansa. Itse olen ajatellut sen olevan jotain allergiaa enkä ole viitsinyt lähteä käyttämään eläinlääkärillä ennen rokotuksia, koska tiesin sieltä tulevan joko Hillsin allergiaruoka tai eliminaatiodieetti. Eliminaatiodiettii oon yrittänytkin, mutta kun toi perkele pääsee käsiksi kaikkeen avaamalla kaikki ovet ja hyökkäämällä Muusan ruokakuppiin…

Eläinlääkäri ei nähnyt turkissa tai ihossa yhtään mitään eikä siinä ole mitään allergian merkkejä. Tiesinhän mä sen, hyvässä ja kiiltävässä kunnossa tuon turkki on aina ollut. Itseasiassa lääkäri heitti ilmoille kysymyksen turhautumisesta, kun puhuin kuinka aktiivinen tuo on. Ja täytyy myöntää etten ollut pahemmin edes ajatellut sitä. Saatiin kyllä varuille kortisonikuuriin resepti, mutta en voi alkaa antamaan sitä kuin parin viikon päästä rokotuksen vuoksi, joten mulla on tässä hyvää aikaa aktivoida tuota Puuha-Peteä enemmän ja katsoa tarviiko käydä apteekissa ollenkaan.

Nyt kun rokotuksetkin on voimassa, niin olen vienyt tuota valjaissa ulos kahtena päivänä. Enkä ole huomannut sen repivän itseään. No joo, en ole ollut koko ajan kotona vahtimassa enkä ole edes antanut kanaa (mitä allergiaa olen epäillyt), mutta yleensä se alkaa rallittelunsa iltaruuan jälkeen eikä ole sitä nyt tehnyt. Parempihan se olisi, jos se olisi vaan turhautumista – eipähän tarvisi pelleillä eri ruokien kanssa ja vahtia kissojen syömistä haukkana. Tosin tarkottaahan tuo mulle enemmän tekemistä, kun pitää treenata koiran lisäksi kissankin kanssa… 😀

IMG_5177p

IMG_5232p

IMG_5217p

IMG_5271p

IMG_5303p

IMG_5337p

IMG_5344p

IMG_5339p

IMG_5353p

0

2 Comments

  1. Iiks mikä malli ja kuvat! ♥ Toivottavasti on vain turhautumista! 🙂 On siinä varsinainen työmaa lähteä selvittämään allergioita, jos sellainen sattuu kohdille.

Vastaa

Your email address will not be published.

*

© 2018 Iltateellä

Theme by Anders NorenUp ↑