Valokuvaushaaste: vastavaloon

damon
Näin lomalla tarvii tekemistä ja ajatus iski käyttää hyväksi valokuvaus- ja temppuhaasteita. Suunnittelin aluksi ihan erillistä blogia noille, mutta Jemina ehdotti ihan blogihaastetta, jossa voittaja julkaisee omassa blogissaan uuden haasteen jne. Kokeillaan nyt heti, saanko osallistujia tähän valokuvaushaasteeseen!

Homma toimii siis niin, että teidän on tarkoitus kuvata vastavaloon ja saada niin hyvä kuva aikaiseksi, että linkkaatte sen kuvan tämän artikkelin kommentteihin. En lähde rajaamaan tätä mitenkään koira- tai lemmikkirajoitteiseksi, joten päästäkää luovuutenne valloilleen!

Viimeinen lisäyspäivä olkoot kahden viikon päästä, 18.8. Toivon näkeväni uusia kuvia, mutta vanhoillakin voi osallistua (en minä kaikkien kuvien kuvauspäivämäärää pysty tarkastamaan). Valitsen osallistuneista omasta mielestäni parhaimman kuvan ja tämä voittaja julkaisee sen jälkeen uuden haasteen omassa blogissaan. Näin toivottavasti tämäkin haaste jää elämään ja ihmiset löytävät uusia blogeja!

Osallistuneet:

 • AuroraVOITTAJAKUVA
  Valitsin tämän kuvan voittajaksi kauniiden värien ja kesäisen tunnelman vuoksi. Koira nauttii auringosta hieman haikealla ilmeellä, ja koiran ilme sekä kuvan tunnelma tuo kuvaan tarinallisuutta mistä pidän.
  Suuri kiitos myös kaikille muille osallistuneille!
 • Tiina
 • Rossa
 • Sofia
 • Hapero
 • Soile
 • 1

  14 Comments

  1. Bongasin facen Koiravalokuvaus- ryhmästä tän sun blogi, kiva idea tää haaste! 🙂 Lähdetääs mukaan, kuva kesäkuulta: http://3.bp.blogspot.com/-gzJ8jtl4tIs/VXs5StTW1hI/AAAAAAAACj4/7dRsQV-olhk/s1600/_MG_5499%2Bpusikossa%2B960.jpg

  2. Äwww!!! Iso kiitos voitosta :3 Mä tässä ensimmäisenä teen toisen osan tosta meidän lomaretkestä ja sen jälkeen pistän kiertoon seuraavan haasteen 🙂

  Vastaa

  Your email address will not be published.

  *

  © 2018 Iltateellä

  Theme by Anders NorenUp ↑