100 päivää iloa

Kevät, se on vihdoin täällä! Ja tiiättekö, sisiliskotkin on jo heränneet! Ei mulla sen tähdellisempää asiaa tällä kertaa ole. Instagramiin oon spämmännyt kuvia oikein olan takaa, kun innostuin taas yrittämään 100happydays – haastetta. Tänne blogiin on suunnitelmissa eräs asiapostaus, joka ei liity edes noihin nelijalkasiin vaan erääseen hulluun harrastukseen. Täytyy vaan miettiä koska sen ehdin kirjoittamaan, kun haluaisin panostaa siihen vähän enemmän ja kiirettä pitää koulun vuoksi. Muuttamaankin tässä kohta joutuu taas, olisi nimittäin Suomen Chicagosta kaksio tiedossa!


IMG_3111p
IMG_3109p
IMG_3103p
IMG_3294p
IMG_3241p
IMG_3212p
IMG_3184p
IMG_3311p
IMG_3285p
IMG_3254p

0

5 Comments

 1. Todella upeita nuo sisiliskokuvat! 🙂

 2. Ihania sisiliskoja! Itse olen viimeksi nähnyt livenä ko. elikon joskus muksuna, yhyy 🙁

  Tosi nättejä värejä kuvissa.

  Laitoinpa nyt sut instassa seuraukseen, luulin että olin laittanut jo, mutta enpäs. .
  Tuo 100 päivän haaste vaikuttaa kivalta, josko itekin kokeilisi osallistua 🙂

  • Kirsi

   12.4.2015 at 22:14

   Mee ettimään, kyllä niitä löytää!

   Seurasin instassa takasin. Mä ite tungen instaan vaan kännykkäkuvat (okei, eilinen sisiliskokuva oli poikkeus, kun halusin sen välttämättä toho 100happydaysii) ja sen varjolla räpsin menemään välittämättä laadusta. Se on kivaa! 😀 Mut kannattaa osallistuu tohon haasteeseen, ei se ainakaan elämää huononna, eiks jeh!

 3. Ihania sissarikuvia! ♥ Mun pitää oottaa kesään asti, että hyvällä tuurilla pääsen näkemään näitä ihanuuksia livenä. 🙁

Vastaa

Your email address will not be published.

*

© 2018 Iltateellä

Theme by Anders NorenUp ↑