Cat loves circles… or not.

Kaikki kissaystävät, jotka vähänkään lukee mitään viihdeuutisia tai seuraa maailman juttuja, ovat varmasti huomanneet lähiaikoina pyörineen kissa ja kehä jutun. Tarkoituksena on tehdä maahan kehä, jonka keskelle kissan pitäisi vaistomaisesti mennä istumaan.

IMG_1480p

IMG_1487p

IMG_1496p

No, ei mun kissoja ainakaan voisi vähempää kiinnostaa. Muusa kävi makkariin laitettuun huivikehään, mutta sekin taisi olla ihan vaan sattumaa. Olkkarin matolle asetettu kehä ei saanut mitään reaktiota.

Tykkäävätkö teidän katit kehistä enemmän?

0

2 Comments

  1. Kokeilin kengännauhalla, noup. 😀 Mutta kun otin kiipeilypuun tasosta pöyreän pedin lattialle, niin siihen mentiin heti.

Vastaa

Your email address will not be published.

*

© 2018 Iltateellä

Theme by Anders NorenUp ↑