Pieni telttareissu

Oltiin alkuviikosta luokan kanssa telttailemassa Evon retkeilyalueella. Ei me kävelty yhteensä kuin neljätoista kilsaa ja yövyttiin yksi yö, mutta kivaa oli! Ja tuntui tuo neljätoista kilsaakin ihan tarpeeksi varpaissa, kun uudet Everestin vaelluskengät eivät ollutkaan niin hyvät kävellä mitä uskoin niiden olevan. Eivät näköjään hengitä yhtään. Rinkkaakin kannoin selässä ensimmäistä kertaa kunnolla, mutta se ei onneksi tuntunut yhtään niin raskaalta mitä kuvittelin.

Hiton kylmä yö siellä oli, mutta se tuskin tuli yllätyksenä. Sain koulusta talvikäyttöön tarkoitetun makuupussin lainaan, mutta kyllähän ne hampaat silti kalisi. Yhdellä toisella tytöllä oli aamulla varpaat ihan tunnottomat villasukista huolimatta, mullei sentään jalat palelleet.

En oikein osannut ottaa kuvia muuten kuin järvestä. Metsässä tulee koiran kanssa käveltyä niin paljon ettei sammalkivet oikein inspanneet. Lounaspaikan laavusta ja varsinaisesta leiristä olisi voinut ottaa edes muistoksi jotain kuvia, mutta en edes ajatellut sitä paikan päällä.


Kuikka usvassa
Kuikka usvassa


0

2 Comments

Vastaa

Your email address will not be published.

*

© 2018 Iltateellä

Theme by Anders NorenUp ↑


Fatal error: Allowed memory size of 41943040 bytes exhausted (tried to allocate 3072 bytes) in /home/sateinen/public_html/blogi/wp-includes/Requests/Cookie.php on line 95