Muistin ja pääsin vihdoinkin soittamaan Kennelliiton röntgenlausujalle. Kysyin mitä lonkka- ja kyynärkuvissa näkyy, ja lonkissa on pelkkää löysyyttä. Mutta mikä mut yllätti oli se, että siinä toisessa kyynärässä on kuulemma pientä nivelrikkoa. Kuvaava eläinlääkäri ei nähnyt niissä mitään enkä itsekään tiennyt, että jo ykkösen tuloksessa voi nivelrikkoa olla. Sitä on siinä kuulemma todella vähän, mutta etenevää sehän on.

Selkäkuvat lausuu eri lääkäri, mutta Liman katsoi nekin ja antoi oman mielipiteensä. Hänkin näki parissa kohtaa pientä terävöitymistä (piikkien alkamista?), mutta kehotti laittamaan sähköpostia itse lausujalle ja kysymään asiasta. Todennäköisesti se on niin alkuvaiheessa, että meni vielä puhtaasta selästä. Mutta kuinka kauan…

Laitoin Univetiin sähköpostia ja kysyin mahdollisuutta selkäkuvien saamiseen. Digikuvat ne ovat, joten luulisi saavan. Odotellaan vastausta.

0