Vatsat täynnä fasaania

Yritän kovasti miettiä, olisko jotain uutta kerrottavaa kissoista. Mutta ei taida olla, Muusan laihtari on yhtä tyhjän kanssa ja Damon on edelleen riivaaja. Koko kööri sai kuitenkin vähän uutta maisteltavaa, kun ystäväni toi pari viikkoa sitten fasaanin, joka oli juossut suoraan traktorin alle. Heitin raukan pakkaseen ja eilen se sitten päätyi kissojen mahaan. Tianalle ei jostain syystä kelvannut, yleensä sille kelpaa kaikki mikä muistuttaa vähänkin lihaa. Kuitenkin yllättävämpää oli se, että kaikkein nirsoin Meli söi kupin tyhjäksi ja olisi syönyt varmaan lisääkin. Eipähän mennyt fasaanikukko hukkaan. 😀

Kamerallakin räiskin menemään sisällä pitkästä aikaa. Jouduin palaamaan takaisin kuvaamaan jpg:llä, kun mun vanha Fujitsu ei jaksa enää pyörittää raw-tiedostoja. Eikä paljon mitään muutakaan (ostin Steamista uusimman Tomb Raiderin, arvatkaa ketuttaako koneen sammuminen just väärällä hetkellä?). Mutta silti on pakko sanoa, että kieltämättä on helpompaa, kun ei tarvi muuta tehdä kuin rajata ja säätää kirkkautta/kontrastia. Jaksaa jopa alkaa muokkaamaan niitä kuvia, kun yhdessä kuvassa ei mene viittä minuuttia.

IMG_8794p
IMG_8713p
IMG_8538p
IMG_8621p
IMG_8806p
IMG_8874p
IMG_8506p
IMG_8608p

0

2 Comments

  1. Upeita kuvia. <3 Melkoista herkkua, fasaani maistuis varmasti täälläkin! 😀

Vastaa

Your email address will not be published.

*

© 2018 Iltateellä

Theme by Anders NorenUp ↑