Päivä kerrallaan

Tarvitsen tekemistä viemään ajatuksia pois negatiivisista asioista, joten eipä tässä olla oikein muuta tehty kuin kuvailtu ja leikitty Photoshopilla. Muistakaahan myös, että teen kotisivuille/blogiin/you name it ulkoasuja tilauksesta. Lisää siitä sateinen.netistä, olisi nimittäin nyt aikaa ja intoa tehdä.

Aamu alkoi oikein mainiosti, kun Tiana painoi mennä rusakon perään. Ehdin heittää sen liinaan, mutta en unenpöpperössä muistanut pitäväni liinaa illalla kädessä, joten toinen pää ei ollut missään kiinni. Just sopivasti rusakko lähti pinkomaan muutaman metrin edestä ja koira pinkas perään, kuurona tietysti. Tuon luoksetulo ei selvästikään kaada saalisviettiä, mutta se tuskin on kovinkaan epätavallista. Saipahan piski heti aamulenkkiä, kun meikäläinen seiso aamutakissa ja odotti metsästäjän paluuta. Ja tulihan se sieltä, ehdin vaan pelätä autotielle pinkomista. Helvetin rusakot.

Mutta jos jotain positiivista, niin löydettiin eilen uusi lenkkipolku. Yli tunti pelkkää kallio-metsämaastoa ilman yleisiä polkuja, joten rauhassa saadaan olla. Pakko oli pari kertaa tsekata kännykän mapsista missä päin oikein ollaan.


0

8 Comments

 1. Mikä photari sul on? Mistä oot sen ostanu? 😀

 2. Anonymous

  18.3.2014 at 15:13

  Koodaatsä niinku koko sivun aina alusta loppuun itte vai otatko jostain netistä valmiin pohjan jota täydennät ja koodaat uusiks? Jos otat netistä niin mistä? Laita vaikka linkki. 😀

  • Mä koodaan alusta loppuun ite kaikki kotisivujen ulkat, blogit on eri asia.

   Blogiulkkia on netti pullollaan (googleen ”blogger template” tai ”wordpress template”), joten on paljon nopeempaa napata valmis ulkka bloggeriin tai wordpressiin ja tehä päälle uudet graffat ja muokata koodit sopiviks. Copyt pitää tietysti jättää silloin vanhalle tekijälle, ei tässä mitään olla varastamassa – vain muokkaamassa.

 3. Meilläki on tää nuorempi kaveri päässy pari kertaa nyt lähiaikoina pinkaseen rusakon perään ja silloin varma luoksetulo ei olekkaan enää niin varma 😀 Onneks reissut on päättyny onnellisesti ja max 30min se on hukassa ollu. Rusakot on viheliäisiä kyllä !

  • Mä varmaan repisin hiukseni päästä huolesta, jos toi katoaisi puoleksi tunniksi. Pari kertaa päässy rusakon perään, mutta ollut vain minuutteja karkuteillä. Ehkä mä kuitenkin pääsen helpolla. 😀

 4. Ihania kuvia jälleen kerran!

Vastaa

Your email address will not be published.

*

© 2018 Iltateellä

Theme by Anders NorenUp ↑