Näin juuri unta, että asuin vesimelonissa


Oli ihan pakko. t. Kirsi 20v

On taas vähä laiskottanu eikä ole tullut kirjoiteltua eikä julkaistua mitään. Mulla on jäänyt tammikuultakin parit kuvat heittämättä nettiin kokonaan, mutta jos nyt sitten! Inspis kuvaamiseen on kuitenkin ollut ihan nollilla. Jatkuvasti tekee mieli kuvata, mutta sitten kun otat kameran mukaan ja yrität keksiä jotain kuvattavaa, nii pää lyö tyhjää. Koirakaan ei irtoo mihinkään, tuo vaan palloa tai haistelee jotain puskaa metrin päässä. Mutta nyt on kevät tulossa ja se on ihanaa! Aurinko! Aurinko! Aurinko!

Nuo siis tammikuulta, alemmat otin viikko sitten.


Tällä hetkellä Tiana-parka joutuu olemaan ilman kunnon liikuntaa, koska se astui viime viikolla johonkin ja nyt on keskellä anturaa mukavan näköinen haava. Olen putsaillu sitä pari kertaa päivässä Betadinella ja laastaroinut ja pitänyt sukkaa jalassa, mutta mua neuvottiin ettei kannata turhaan desinfioida vaan käydä hakemassa apteekista Vetramil-voidetta. Olen ollut siinä käsityksessä, että haava pitäs pitää puhtaana ja kuivana, mutta kuulemma kuivuus just hidastaa paranemista. Eli mars apteekkiin!

Pari päivää pidin tota kokonaan ilman liikuntaa, käytin vaan takapihalla tarpeilla. Eilen uskalsin lähteä jo muutaman kilsan lenkille, kun löysin kirppikseltä vauvan säänkestävät tumput. Ne osoittautui sopiviksi tuolle ja pysyvät yllättävän hyvin jalassa. Vettä ne ei pidä, mutta paskapussi alle, niin uskaltaa lähteä. Mietin kyllä ostavani PawZ suojatossut, mutta noi on niin pirun kalliit ja näyttää siltä ettei edes pysyisi jalassa. Näyttää puhaltamattomilta ilmapalloilta… 😀

Onneksi tuo ei kuitenkaan onnu tassuaan eikä siinä ole mitään tulehtumisen merkkejä, joten toistaiseksi voidaan mennä vielä kotihoidolla. Ja paremmalta se jo näyttää! Ketuttaa vaan, kun noi anturahaavat voi olla pitkäkestosia hoidettavia ja tullaan koiran kanssa hulluks ellei päästä kunnon lenkille.

0

2 Comments

  1. Anonymous

    11.3.2014 at 21:48

    Kovasti paranemisia Tianalle!

Vastaa

Your email address will not be published.

*

© 2018 Iltateellä

Theme by Anders NorenUp ↑