Mulla on pentukuume! Taas.

Reilun kahden viikon päästä Tiana täyttää jo kaksi ja mun koirakuume senkun kasvaa… Koskakohan mulla olis mahis ottaa toinen? Kahden vuoden päästä? Mutku mä haluuun nyt! Ei sen puoleen, en tiiä vieläkään rotua. Liikaa vaihtoehtoja ja tietenkin pidän kaikista eniten palvelukoirista siitä huolimatta, että en välitä yhtään tokon hinkkaamisesta saati kisaamisesta. Haluaisin sellaisen koiran, mikä on helppo kouluttaa, mutta soveltuu myös kotikoiraksi. Viime yönä näin unta shiban hankkimisesta, pitäiskö ottaa semmonen?Loput tämän päivän kuvista löytyy tammikuun kansiosta, noita on liikaa.

0

7 Comments

  1. On kyllä kaunis koira, joissain kuvissa paljon samaa kun tuossa meidän Tartsussa!

  2. Tianastakin kasvanu hyvännäkönen tyttö. 🙂

  3. Sulla on niin kauniita kuvia, että pakkohan se oli ihan lukijaksi liittyä ♥

Vastaa

Your email address will not be published.

*

© 2018 Iltateellä

Theme by Anders NorenUp ↑