Lammas suden turkissa

Meikä on ollut tässä synkkyydessä ja kurakeleillä iha mieli maassa, eikä kameraan koskeminen ole kiinnostanut yhtään. Jouluna olisin halunnut laittaa kameran laulamaan, mutta rikoin mun 50 millisen, joten sisäkuvat meni siinä. On mulla koneella jotain 18-55 millisellä otettuja, mutta ne ovat olleet syystä joulusta asti muokkaamattomia. Seuraava säästämisen aihe on sitte 35 millinen, mutta tällä hetkellä se on liian kallis ostos meikäläiselle.

Mutta tänään vihdoin tuli aurinko! Lumi tuli pari päivää sitten ja tänään vihdoin myös aurinko. Uskomatonta kuinka paljon voi pelkkä auringonpaiste piristää mieltä! Viihdyttiin Tianan kanssa kaks tuntia ulkona eikä tuo 15 asteen pakkanen tuntunut missään. Koirakin selvästi nautti, sekään ei onneksi pakkasesta välitä.

Sen haluaisin vaan tietää, koska Tiana lopettaa välittämästä oudoista asioista. Tänään se alkoi rähjäämään nimilaatalliselle kivelle. Kyllä, kivelle. Luulin ensin, että sen takaa tulee joku, mutta sille kivelle se huusi. Päästin Tianan vapaaksi ja se kävi haistamassa ja huutamassa sitä kamalaa mörköä. Huvittavinta tässä on se, että ollaan kävelty tuon kiven ohi kymmeniä kertoja ja just tänään se oli kamalan pelottava. 😀 Tuohan on pelästynyt muunmuassa kivitolppaa, oudon näköistä postilaatikkoa, tietyömerkkiä… ai niin, päin tulevaa jänistä myös. Jäniksen tehtyä u-käännöksen koirakin vasta tajusi, että tuohan on saalis. Onneksi piski oli hihnassa. Luulin saavani saksanpaimenkoiran enkä suden turkissa olevaa lammasta.


Mut kattokaa ny, kuinka kakara se vielä on. <3 En voi uskoa, että kolmen viikon päästä täyttää jo 2 vuotta. Eikä!

Lopuksi oudoin graffiti koskaan.

0

1 Comment

  1. Kivet on kivettyneitä mörköjä, sanoo meidän hevoset 😉 Tiana on siis fiksu koiruus kun osaa epäillä. Postilaatikoista sunmuista en ole vielä ihan päässyt perille, mitä ne OIKEASTI on… 😉

Vastaa

Your email address will not be published.

*

© 2018 Iltateellä

Theme by Anders NorenUp ↑