Huomenna alkaa jo joulukuu, huhheijaa. Taas se aika vuodesta, kun manaan etten alkanut ostelemaan joululahjoja jo kesällä. Pimeyden takia kuvausinnostus on ollut ihan nollissa, mutta kaverikuva koirista oli pakko ottaa viime viikonloppuna. Anni nimittäin kävi kylässä sileäkarvaisen collien Milkan kanssa. Ajattelin etteivät nuo nartut tulisi ollenkaan toimeen, mutta kaikki meni tosi hyvin ilman turhia ärinöitä.

Sisko käski ottaa tänään kameran mukaan sukkien kuvausta varten ja siinä samalla napsin äitin kissoista kuvia. En muista olenko koskaan esitellyt noita poikia sen kummemmin, mutta nyt sitten.


Monni on vanhin, täytti viime toukokuussa kuusi vuotta.


Mörkö täytti syyskuussa myös kuusi, se otettiin nopeasti Monnin kaveriksi.Poju on neljä vuotias ja se tuli aikoinaan toiselta siskoltani.
Vanhimmat lukijat muistavat varmaan Kiten, joka tuli minulle ystävän kautta pari vuotta sitten. Kite ei kuitenkaan tullut koskaan Melin kanssa toimeen, jonka vuoksi äitini otti sen. Se oli hyvä päätös, Kite on selvästi kotonaan äitini luona ja nauttii elämästään. Siitä on kuoriutunut rapsutuksia rakastava poika, vaikka aluksi sitä ei lääppiminen kiinnostanut yhtään.

0