Siitä on muuten aikaa, kun viimeksi on ollut puhe kissoista. Tuollahan noi kolme pällistelevät sivupalkissa, mutta jostain syystä Tiana on päässyt silti ylihuomiolle. Eilen kuitenkin kaivoin pitkästä aikaa lisäsalaman kaapista ja vaihdoin vanhan kunnon viiskytmillisen kameran nokkaan, joten nyt sitten kissoja!

Muusa on yhtä läski kuin ennenkin. Vuoden barffitappelu ei auttanut mitään, en tiiä saanko tuota kattia sopusuhtaiseksi koskaan. Nyt mennään 50/50 suhteella märkäruokaa ja lihaa.Meli on vihdoin ja viimein alkanut tykkäämään Tianasta ja sietää se Damoniakin jo vähän paremmin, vaikka kiusaamista on vieläkin päivittäin. Sain kissatarhan takapihalle, joten se on pikkuisen vähentänyt kähinöitä.


Damon on ottanut Tianan entisistä ongelmista mallia ja alkanut kutisemaan. Ihon nykiminen ja kapsutus on ollut sellaista showta, että löin kirppulääkkeet niskaan vähä aika sitten. Ei auttanut mitään, joten kirppuja ei ainakaan ole. Tosin olishan ne ollut jo kaikissa muissakin… Nyt on lohiöljykuuri menossa, saas nähä jos se auttaa samallalailla kuin auttoi Tianalla viime syksynä. Jos ei sekään mitään eroa tee, niin pitää lähteä elukkatohtorille.


0